Arty Toys | Pop Lovag | Limitált kiadás | Djeco

Vágj bele a legőrültebb kalandokba a Djeco új Arty Toys kollekciójával. Kardjával és pajzsával felfegyverkezve, átható pillantásával lecsap ellenségeire a Pop lovagja.

3,690Ft

DJECO: ARTY TOYS Lovag - Pop knight (limited edition)
Arty Toys | Pop Lovag | Limitált kiadás | Djeco

3,690Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ahoy, kalandvágyó lelkek! Itt az ideje, hogy felhúzzátok a vitorlákat és irányt vegyetek a képzelet felé az Arty Toys Djeco játék figurákkal.

Pop Lovag igazán különleges, hiszen összesen 1000 darab készült belőle és nem is lesz több.

Reszkessetek, gonosz lények, sárkányok és warlockok, mert jön a Pop Lovag!

Miért szeretjük:

  • A mozgatható ízületekkel és alapvető tartozékokkal az Áramlat lovagja játékfigura dinamikus játékot kínál, amely ösztönzi a történetmesélést és a fantáziadús szerepjátékot.
  • A művészet ihlette: A Djeco a vibráló Arty Toys trendre támaszkodva kortárs tervezőkkel és illusztrátorokkal együttműködve olyan kollekciót hozott létre, amely esztétikailag éppoly tetszetős, mint amilyen szórakoztató

Az olyan figurákkal való szerepjáték, mint a Áramlat lovagja, és Arty Toys többi tagja, arra ösztönzi a gyerekeket, hogy belépjenek a hősök helyébe, fejleszti a kreativitást, a történetmesélési készségeket és az érzelmi intelligenciát. Miközben bonyolult cselekmények és dilemmák között navigálnak, problémamegoldó készségeket fejlesztenek, és megtanulják a bátorság, a barátság és a kitartás értékét. A kézzelfogható, gyakorlati interakció fejleszti a finom motoros készségeket, míg az ötletes játék serkenti a kognitív fejlődést, és kiváló lehetőséget biztosít az érzelmek és ötletek kifejezésére.

Kiváló választás azoknak a szülőknek, akik olyan ajándékot keresnek, amely túllép a hétköznapokon, és egyszerre kínál szórakozási és oktatási értéket.

Tedd be most a Kosárba, és hagyd, hogy a fantázia átvegye az uralmat:)

Összegyűjthető karakterek sorozata, 4 témára osztva: hercegnők, lovagok, kalózok és szuperhősök. Számos kiegészítővel az órákig tartó szórakozáshoz.

A művészeti játékok irányzata által ihletett Arty Toys-t az élet minden területéről érkező művészek tervezték, az illusztrátorok és a tervezők pedig minden karakternek saját eredeti csavart adnak.

Gyermeked imádni fogja ezeket az újfajta, különleges megjelenésű figurákat gyűjteni.

Egyedi, kifejező arcuk és pop-art stílusuk tökéletes a kreatív történetmeséléshez – több tucat különböző karakter áll rendelkezésére az ideális csapat létrehozásához.

Tervezte: Niark

Az Arty Toys gyűjthető figurák formatervezett művészi játékok, amelyek először az 1990-es években Hongkongban és Japánban jöttek divatba. A tervezők, illusztrátorok és művészek által létrehozott játékokat a modern grafika, a grafiti, a modern művészet világa és természetesen a rajzfilmek alakjai insprirálták a figurák tervezésében.

A márka

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Olvasnivaló:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 6.5 × 11 × 5.7 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia

Kinek

Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció