Jegyzetfüzet | 1 db Steve A/5 | Djeco

Egy csodás jegyzetfüzet a Djeco Lovely Paper kollekciójából.48 ​​oldalas, kalóz témájú jegyzetfüzet vonalas oldalakkal.

1,560Ft

DJECO - LOVELY PAPER
Jegyzetfüzet | 1 db Steve A/5 | Djeco

1,560Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Szülők, művészetkedvelők és az eleganciára fogékonyak, figyelem! Merüljetek el a kifinomult írószerek és a művészi kifejezés világában a félelmetesen jó Steve jegyzetfüzetünkkel.

 

✨ Kiváló dizájn: A 48 vonalas oldallal, amelyek mindegyike gyönyörű dizájnelemekkel díszített, ez a jegyzetfüzet vizuális élvezet. A jegyzetek feljegyzésétől kezdve a szíved naplóba öntéséig minden oldal a kreativitás ünnepévé válik.

✨ Sokoldalú választás: Legyen szó házi feladatról, személyes naplóírásról vagy gondolatai megörökítéséről, a Fedora jegyzetfüzet minden téren kiválóan használható. Megbízható társa a feladatok és ötletek elegáns felkarolásához.

✨ A kalózok bája: A borító egy metálos fényekkel díszitett kalóz jelkép illusztrációjával büszkélkedhet, amely varázslatos hangulatot kölcsönöz minden írási kísérletnek.

 

Djeco kreatív csapata a tehetséges Steve Simpsonnal együttműködve alkotta meg ezt az írószer-kollekciót, hogy feldobja a fiatal és a fiatalos szívű egyének napjait. A gyerekektől a felnőttekig mindenki számára van valami ebben a füzetben.

Van egy párja is a füzetnek, két darabos verzióban.

Jegyzetfüzet | 2db Steve | Djeco

Sőt még egy különleges UV tollat is tudunk mutatni hozzá:

Varázstoll | Steve varázstolla | Titkos írás | Djeco

A Djeco kreatív csapata a LOVELY DESIGN kollekció neve alatt kifinomult írószerek és hozzájuk tartozó füzetek gyűjteményét tervezte, csodaszép illusztrációkkal találkozunk minden terméken: jegyzetfüzetek, titkos füzetek, ceruzatartók, radírok, matricák, bélyegek, ceruzák és filctollak, mind tökéletes lesz arra,  hogy feldobja a fiatalabbak és idősebbek napját.

Tökéletes az iskolába jegyzetfüzetnek, leckefüzetnek, vagy arra, hogy gyermekeid naplóírásba vond. Ez a kis füzet a Djeco illusztrált dizájnjával egyszerűen gyönyörű!

Biztosan mesés ajándék minden olyan gyermek / és felnőtt számára, aki szívesen kifejezné magát írásban, rajzban. Különösen ajánljuk ezt a füzetet fiúknak.

Méret: 25 x 19 cm,

A/5 méretű jegyzetfüzetnél kicsit nagyobb füzet.

Nézd meg a MiniArt Djeco kínálatát ide kattintva.

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

 

További információk
Méretek 25 × 19 × 1 cm
Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

6+, 7+, 8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció