Csillámkép készítő | Tropico | Djeco

Keltsd életre az állatokat a Djeco  csillámkép készítő csomagjával. Nincs más dolgotok, mint, hogy eltávolítjátok a számozott rétegeket (lényegében a matricákat) az utasításoknak megfelelően (van hozzá eszköz) . A lehámozott szakaszok egy csillámokra váró ragasztóréteget tárnak fel. Szórjátok meg a készletben található csillámokkal, majd távolítsátok el a felesleges csillámport. Juheee, kész a műalkotás!

6,960Ft

Készleten

djeco Csillámkép készítő - Tropico miniart
Csillámkép készítő | Tropico | Djeco

6,960Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

4 csodás, természetet bemutató kép színes csillámporral feldobva. A gyermek elhelyezi a kiválasztott képet a dobozban, az előragasztott területeket feltárja a mellékelt eszköz segítségével, majd a füzetben feltüntetett színkód szerint megszórja őket csillámporral.Az alkotói munka végeztével az állatok sziporkáznak, és életre kel a természet. 

Lenyűgöző lesz a végeredmény tegyétek ki a gyerekszoba falára az elkészült csillámképeket, de tökéletes ajándék is lehet belőle (anyak napja, stb). 

A készlet 4 illusztrációt, 6 tubus csillámport, spatulát, ecsetet és színes használati füzetet tartalmaz. A képek mérete 15 x 21 cm

A Djeco okosan megtervezte a tartó dobozt (is): a felesleges csillámport az egyik sarokban lévő kis lyukon keresztül könnyen visszaönthetjük a tartályába – ez aztán a menőség!

Ezt a Djeco csillogó táblát Zoltaszek Martyna művész tervezte, akinek nagyon jellegzetes művészi stílusa van, amely vonzóbbá teszi az idősebb gyermekek számára is az alkotói munkát. 

8 éves kortól ajánljuk. 

A Djeco alkotó készletei gyönyörű és masszív kézműves dobozok, tele prémium anyagokkal, tehetséges illusztrátorok lenyűgöző formatervezési munkájával, és mindegyikhez színes tájékoztató füzet jár, világos és részletes utasításokkal. 

 A Djeco Workshop kollekció segít a gyerekeknek saját gyönyörű műalkotásaik elkészítésében. Ez pedig egészen biztosan szárnyakat ad majd nekik művészi fejlődésükben.

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Nézd meg a MiniArt Djeco kínálatát ide kattintva.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

 

További információk
Méretek 29.5 × 23 × 4 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

7+

Márka

Djeco

Technika

Gouache

Érdekelhetnek még…

Elfogyott
8,690Ft
Elfogyott
6,490Ft

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció