Művészeti műhely | Homokkép | Absztrakt | Inspired by Vaszilij Kandinszkij | Djeco

Fedezzétek fel Vaszilij Kandinszkij világát a Djecóval.

A dobozban található színes homokokból gyönyörű, absztrakt ihletésű képeket készíthettek, amelyek a nagy művész híres remekműveire emlékeztetnek.

7,960Ft

Művészeti műhely - Absztrak - Inspired by Vaszilij Kandinszkij - Abstract djeco
Művészeti műhely | Homokkép | Absztrakt | Inspired by Vaszilij Kandinszkij | Djeco

7,960Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A francia Djeco cég mindig inspirál szeretetteljes ötleteivel. A cég kreatív részlege különösen jó szemmel néz a részletekre, és tudja, mit szeretnek a gyerekek. A Djeco azon márkák egyike, amelyeknek a termékeit mi a MiniArtnál mindig óriási örömmel fogadjuk.

Itt kreativitás és fantázia kell! Ezzel a nagyszerű Djeco készlettel pillanatok alatt gyönyörű, művészi ihletésű remekműveket készíthettek. Varázslatos hobbi kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Djeco “Inspired by” sorozatának különleges sablonjaival csodálatos kiállítások tervezhetők a művészi technikák széleskörű ismerete nélkül.

Izgalmas utazásra hívunk az absztrakt művészet korszakába. Alkoss olyan színes, abszrtakt homokképeket, mint Vaszilij Vasziljevics Kandinszkij, az ügyvédnek készült világhírű absztrakt orosz festőművész.

A készletben mindent megtalálsz, amire szükséged van, a színes prospektus minden egyes lépést elmagyaráz neked, hogy tökéletes művészi alkotások kerüljenek ki a kezedből.

A gyerekek (vagy a kísérletező kedvű felnőttek)  a választott illusztrált képet a dobozba helyezik, az előre beragasztott területeket a kapott eszközzel lekaparják, majd a füzetben feltüntetett színkódot követve megszórják homokkal. A varázslatos formák és színek, mintha az érzelmeinkkel játszanának.

Hogyan működik:

  • Válassz egy illusztrált képet
  • Adj hozzá színes homokot
  • Az elkészült képeket akaszd a falra, és rendezz kiállítást

Amellett, hogy a gyerekek megismerkedhetnek Kandinszkij zsenialitásával, ez a tevékenység fejleszti a finommotorikus mozgás pontosságát és a kreativitását… falra vele, ha kész van.

Ajánlott kor: 7-99

Az ABSTRAKT című kreatív játék egy kortárs illusztrátor Philip Giordano munkája, a nagy mester Kandinszkij hatására született.

Tartalma: 

  • 4 db illusztrált kártya (20 x 20 cm)
  • 12 db színes homok tégelyben
  • 1 db műanyag szerszám
  • 1 db lépésről lépésre színes útmutatófüzet

Tudtad?

Kandinsky - Jaune Rouge Bleu
Kandinsky – Sárga-Piros-kék

Kandinsky úgy vélte, hogy a művészet szorosan kapcsolódik a zenéhez. Pályafutása során a zene inspirálta új művek létrehozására.

„A hegedűk, a mély basszusok és különösen a fúvósok képviselték számomra az alkonyi óra teljes erejét; gondolatban láttam minden színemet, mind ott volt, lelki szemeimben. Vad, szinte őrült vonalak festettek elém.”

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 31 × 23 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

7+, 8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció