Csináld magad! | Űrrakéta 3D-ben | Djeco

Irány a végtelen művészeti kalandok sokasága, na meg persze az univerzum ezzel a különleges Djeco Csináld magad! – Űrrakéta 3D szettel.

10,890Ft

DJECO Csináld magad! - Űrrakéta 3D-ben - Space rocket
Csináld magad! | Űrrakéta 3D-ben | Djeco

10,890Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ahoj, űrszerető gyerekek! Készüljetek fel egy olyan, az univerzumot meghaladó művészeti élményre, amely a végtelenbe és még messzebbre repíti a kicsik kreativitását! Bemutatjuk az Űrrakéta 3D-ben szettet, azt a kézmúveskészletet, amely ötvözi a festést, a ragasztást és az intergalaktikus csodákat.

Készüljetek fel, hogy csillagközi kalandra induljatok mini művészeddel!

A Djeco Űrrakéta 3D készlettel a gyerekek igazi kozmikus Picassóknak érezhetik magukat, miközben egy üres rakétaformát vibráló remekművé alakítanak át. Ezt a készletet úgy tervezték, hogy soha nem látott módon beindítsa a gyerekek fantáziáját és feltüzelje művészi szenvedélyüket. Hidd el, Te is el lesz ragadtatva a  gyermeked tehetségétől!

Gyermeked jól szórakozik majd a rakéta  kiszínezésben, majd a különböző kartondarabok összeállításában, mindezt azért, hogy három emeletes, menő űrrakétát készítsen, valamint berendezze azzal több mint 55 bútor és kiegészítővel, amint még a készletben talál.

Ezután hív be majd titeket a játékba: kezdődhet a történet mesélés. Az a szuper ebben, hogy akár saját figuráival (8 cm magas figuráknak megfelelő ház) is játszhat majd.

 A DJECO MEGALKOTTA A TÖKÉLETES BABAHÁZAT ŰRRAJONGÓK SZÁMÁRA.

A Paint and Stick Rocket készlet nemcsak a végtelen művészi lehetőségek kapuja, hanem fantasztikus lehetőséget kínál a készségfejlesztésre is. Miközben a kicsik az ecsetjüket forgatják, fejleszthetik finommotoros képességeiket, a szem-kéz koordinációt, és kibontakoztathatják belső Van Gogh-jukat. Ez egy kozmikus win-win!

Figyelem! A mellékhatások közé tartozhat a csillagközi kacagás, a határtalan képzelőerő és a kozmikus önbizalom növekedése. Öltsétek fel az űrsisakotokat, és készüljetek fel egy olyan kreatív utazásra, amilyenen még egész biztosan nem vettetek részt!

Tartalma:

  • 7 db tömör karton tábla
  • 55 db előre kivágott elem
  • 1 db részletes útmutató

Méretei: 25 x 53 cm

Anyaga: FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír és karton

Ajánlott kor: 5+

A Djeco Csináld magad barkácscsaládja lehetőséget kínál a gyermekek számára, hogy tehetségüket gyakorolhassák, olyan egyedi darabok létrehozásával, amelyek egyszerre fejlesztik a türelmet, az ügyességet és a kreativitást. Minden készlet speciálisan megtervezett tartalmat és részletes utasításlapot tartalmaz.

A Do It Yourself, azaz „Csináld magad” egy olyan lehetőséget ad a gyerekek számára, amelyben a kreatív alkotás élményén keresztül fedezhetik fel művészi képességeiket, mindezt úgy, hogy gyönyörű és ötletes tárgyakat készítenek. Az alkotás során szórakoztatva fejlődnek: türelem, a kreativitás és az ügyesség észrevétlenül fejlődik.

Nézd meg a többi DIY játékot a Djecotól a képre kattintva:

djeco cicás kitty szélharang miniart

 

A MÁRKÁRÓL

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.8 kg
Méretek 39 × 39 × 3 cm
Kinek

Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

5+, 6+, 7+, 8+

Márka

Djeco

Technika

Papír, Színezés

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció