Karc és csillámkép készítő | Színes ruhák | Auzou

Sziasztok, mini divatrajongók és leendő tervezők szülei! Folyamatosan új kreatív kihívásokat kerestek? Ne is keressetek tovább, mert az AUZOU Karc és csillámkép készítő | Színes ruhák itt vannak, hogy a szürke ruhákat abszolút meséssé varázsolják!

4,290Ft

KARC ÉS CSILLÁMKÉP KÉSZÍTŐ, SZÍNES RUHÁK AUZOU
Karc és csillámkép készítő | Színes ruhák | Auzou

4,290Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Az Auzou által készített karc és csillámkép készlet arra invitál, hogy fedezzétek fel a felszín alatt rejtőző látványos színeket, páratlan kreatív élményt kínálva.

Ahol a divat találkozik a csillogással!

Sziasztok, mini divatrajongók és leendő tervezők szülei! Folyamatosan új kreatív kihívásokat kerestek? Ne is keressetek tovább, mert az AUZOU Karc és csillámkép készítő | Színes ruhák itt vannak, hogy a szürke ruhákat abszolút meséssé varázsolják!

Ez nem csak egy akármilyen művészeti projekt; ez gyermeked első lépése a haute couture világába, mínusz persze a borsos árcédula.

A drámai érzékkel rendelkező gyerekeknek tervezett kreatív készlet lehetővé teszi, hogy a gyerekek káprázatos ruhákat karcoljanak, amelyek tökéletesek lesznek bármely tavaszi estére az udvaron vagy éppen a nappali kifutóján.

A csomagban 2 lány alak stenciljét és 3 karcolni való képet és 3 csillámos díszítő lapot találtok. illetve 3 csillámport tégelyben, hozzávaló szóró kanállal, és karcoló eszközzel. Sőt: még egy 24 oldalas útmutató is van a csomagban.

Komplett kézműves készlet: Nem kell keresgélni a megfelelő szerszámot! A Karc és csillámkép készítő | Színes ruhák készlet tökéletes kaparószerszámmal van felszerelve, amelyet arra terveztek, hogy könnyedén felfedje a fekete felület alatt rejlő csodákat.

Oktatási célú szórakozás: Az alkotás puszta örömén túl ez a készlet fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy megismerje gyermeked e csodálatos ruhák tervezését, így az oktatás és a szórakozás tökéletes ötvözete ez a játék.

De várj, van még más is!

Ez a készlet nem csak órákig tartó szórakozást és a finommotoros készségek fejlesztését ígéri, hanem remek alkalmat kínál arra is, hogy a divattörténetről, a színekről, és talán még az évszakok változásáról is beszélgessetek. Ki gondolta volna, hogy a tanulás ilyen lenyűgöző lehet?

Ajánlott kor: 6+

Szóval, kedves szülők, ha azt keresitek, hogyan foglalhatjátok le a kis kezeket, miközben olyan stílusérzéket neveltek, amely egy nap a nagyokkal vetekedhet, akkor az AUZOU Karc és csillámkép készítő | Színes ruhák a tuti befutó játék.

Készen álltok arra, hogy művészi felfedezéseket még színesebbé tegyétek?

Tedd a kosárba most, és kezdődhet a tavaszi divatbemutató. Mert az AUZOU világában minden nap alkalmas egy kis csillogásra és sok fantáziára.

Kezdődjenek a kalandok (és a kuncogás)!

A márkáról

Az Auzou egy francia kiadó, amely gyermekkönyvekre specializálódott, és kiadványok széles skáláját kínálja, amelyek között képeskönyvek, regények, foglalkoztatókönyvek és oktatási anyagok találhatók, amelyek célja, hogy inspirálják és szórakoztassák a fiatal olvasókat. Az Auzou azzal a küldetéssel jött létre, hogy magával ragadó és innovatív tartalmakat kínáljon, és mára a szülők, pedagógusok és gyermekek körében egyaránt kedvelt márkává vált.  A minőség és a képzelet iránti elkötelezettségével az Auzou továbbra is rabul ejti a fiatal olvasók szívét és elméjét szerte a világon.

Nézd meg az összes Auzou márkát a MiniArton.

 

További információk
Tömeg 0.2 kg
Méretek 20 × 24 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Korosztály

6+, 7+, 8+

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Márka

Auzou

Technika

Karc

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció