Karckép készítő | Jármű felfedező | Legkisebbeknek | Djeco

Szórakoztató karc művészet a jáművekért rajongó gyerekek számára. A vicces kreatív karckép készletben menő járműveket találtok gyönyörű motívumokkal 18 hónapos és idősebb gyermekek számára.

4,390Ft

djeco Karckép technika - Jármű felfedező - Learning about vehicles
Karckép készítő | Jármű felfedező | Legkisebbeknek | Djeco

4,390Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A karc kép egy olyan metszet, ahol a művész sötét festéket kapargat, hogy az alatta lévő színes réteget felfedje. Jelen esetben a művész akár már 18 hónapos is lehet.

A francia Djeco vállalat teljesen új szintre emelte a karc technikát ezekkel az eredeti, nagy méretű képekkel rendelkező karckép készletekkel, melyeket kifejezetten a legkisebb korosztálynak terveztek.

Karcolj és fedezz fel meglepetéseket: szórakoztató kreatív, fejlesztő tevékenység 18 hónapos kortól.

A csomag 5 különböző, nagyméretű, jármű témájú kaparósablont, egy vastag, fa kaparó eszközt és egy színes használati füzetet tartalmaz, amely inspiráló tervezési ötletekkel van tele.

Kisgyermekek számára alkalmas lekerekített hegyű karctoll van a készletben és könnyen karcolható az alapanyag. Még akkor is fantasztikus az eredmény, ha a gyermek  lelkesedésében elragadtatva mindent meg akar karcolni a képen. Színek tanulására is tökéletesen alkalmas kreatív játék.

Ha szabadjára engedi képzeletét és kíváncsiságát, gyermeked képes lesz felfedni azokat a szép színeket, amelyek a fekete szín mögött rejtőznek. Felfedező játék a javából, melynek kontrasztjai egy külön kis világot hoznak létre, és amelyet apránként fedezhet fel gyermeked a saját tempójában.

Ki vezeti a nagy  kék traktort? Ki ül a sárga iskolabuszon a barátaival?

A karctollmindkét oldalával megkarcolhatja a képek felületét, hogy nyomokat készítsen és meglepetéseket fedezzen fel, micsoda móka lesz!

A Djeco Jármű felfedező karcképek növelik gyermeked motoros és vizuális képességeit. Minden kártyát megdörzsölnek a csomagban található fa eszközzel, ezzel felfedik az alatta lévő képet. A művész feladata, hogy a kép mekkora részét tárja fel.

Tervezte: Madalena Matoso

Életkor: 18 hó +

Tartalma:

  • 5 db karckép (21 x 28 cm)
  • 1 db lekerekített hegyű faból készült karctoll
  • 1 db lépésről-lépésre magyarázó füzet

A márka

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

 

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 31 × 24 × 1 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

18 hónapos kortól, 3+

Márka

Djeco

Technika

Karc, Papír

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció