Számfestő készlet | Természet | Auzou

Ajándékot keresel színezni szerető gyereknek?

Ez a Számfestő készlet mindent tartalmaz, ami a festés azonnali megkezdéséhez szükséges: 4 természet ihlette illusztrált kép, amelyet a számok követésével kiszínezhet (vagy nem : mehet a saját feje után is:).

5,190Ft

Auzou6448 festés számok szerint termékszet
Számfestő készlet | Természet | Auzou

5,190Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Kedves művészetkedvelő olvasó! Készen álltok arra, hogy a képernyő előtt töltött időt felcseréljétek egy kis nyugodt festegetésre?

Itt az idő szabadjára engedni a jövő új Monet-ját, és mi sem lehet ehhez alkalmasabb, mint egy Számfestő készlet?

Mélyedjetek el a festészet csodálatos világában a francia Auzou márka számfestő készletével, amely a legújabb kedvenc a MiniArt virtuális polcán.

Szerintünk ez egy olyan kreatív játék, amely….a gyermeked első osztályú jegye arra, hogy a művészeti világ következő nagyágyúja legyen:)

Képzelj el egy csendes délutánt, ahol csak az ecsetek suhogása hallatszik, és a kicsik felfedezik a bennük lakozó művészetkedvelőt.  A“Természet” számfestő készlet olyan, mint egy felfedezésre váró titkos kreatív kert, amely nyugodt pihenést kínál egy színekkel és örömmel teli világba.

Kövesd a festés során mezőkön található számozást, amelyek mutatják, hogy melyik területen milyen színt használj! Figyeld, ahogy a kép életre kel a gyönyörű színek által!

Auzou6448 festés számok szerint termékszet

Mi van ebben a dobozban?

  • Négy festői vászon  Mindegyik vászon egy-egy felfedezni való jelenetet mutat, amelyet még Monet is helyeselne.
  • Két megbízható ecset: Legyen szó merész vonásokról vagy finom pöttyökről, ezek az ecsetek a gyermeked pálcái, amelyekkel varázsolhat a vászonra.
  • Tizenhat élénk festékszín: A párizsi szalonok látogatóinál is változatosabb paletta: ezek a színek számról számra életre keltik a jeleneteket.

Utazzatok vissza a nappali kényelméből a nyüzsgő Montmartre 19. századi világába, ahol az olyan művészek, mint Renoir és Degas  megalkották remekműveiket.

Ez a számfestő készlet tökéletes a 7 éves és annál idősebb gyerekek számára, akik a nulláról való kezdés kényszere nélkül szeretnék megismertetni a kicsiket a festészet örömeivel.

Egy szórakoztató, tanulságos és a rendetlenséget minimalizáló módja annak, hogy minőségi időt töltsenek el a gyerekek. Ráadásul a végén olyan “házi készítésű” dekorációkat tehetsz ki a nappalidba vagy a gyerekszobába, amelyek olyan mesések, hogy mindenki megkérdezi majd, honnan szerezted őket: a válasz pedig… de hát te is tudod: miniart.hu

Tedd be most a Kosárba, és hagyd, hogy a színek áradjanak! Ki tudja, lehet, hogy ez egy életre szóló alkotás kezdete lesz.

Most jut eszünkbe:

Ne maradj le rólunk legyél te is VIP tag: VIP TAGSÁG

Ne hagyj ki egy ecsetvonást sem a Miniart varázslatos világából! 🌈✨ Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, és fedezd fel elsőként az exkluzív ajánlatokat, kreatív tippeket és varázslatos újdonságokat, amelyek örömet és fantáziát ébresztenek a családod szívében. Ráadásul ajándékot is adunk:)🎨💌

A márka

Az Auzou egy francia kiadó, amely gyermekkönyvekre specializálódott, és kiadványok széles skáláját kínálja, amelyek között képeskönyvek, regények, foglalkoztatókönyvek és oktatási anyagok találhatók, amelyek célja, hogy inspirálják és szórakoztassák a fiatal olvasókat. Az Auzou azzal a küldetéssel jött létre, hogy magával ragadó és innovatív tartalmakat kínáljon, és mára a szülők, pedagógusok és gyermekek körében egyaránt kedvelt márkává vált.  A minőség és a képzelet iránti elkötelezettségével az Auzou továbbra is rabul ejti a fiatal olvasók szívét és elméjét szerte a világon.

Szeretnéd megnézni a márkához tartozó játékokat?

Katt a képre:

POSZTER DEKORÁLÓ KÉSZLET, MADARAK AUZOU

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 20 × 25 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

7+, 8+

Márka

Auzou

Technika

Színezés

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció