Gyöngyfestmények | Csodaország | Djeco

Lépj be egy csillogó tündérmesébe a Djeco Csodaország üveggyöngy készlettel! 🌈✨

Fedezd fel a Djeco Csodaország üveggyöngy készlet varázsát a MiniArtnál – ahol a kreativitás találkozik a csillogással. A 7-13 éves gyerekek számára tökéletes készlet élénk gyöngyökkel és fantáziadús mintákkal fejleszti a művészeti készségeket.

7,560Ft

djeco Gyöngyfestmények - Csodaország - Wonderland
Gyöngyfestmények | Csodaország | Djeco

7,560Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Sziasztok, álomszövők!

Készüljetek fel egy varázslatos utazásra a Djeco Wonderland üveggyöngy készletével, egy varázslatos művészeti kalanddal, amely messze nem egy átlagos kézműves készlet. A tehetséges illusztrátor, Muriel Kerba által készített készlet nem csak a művészetről szól, hanem arról is, hogy történeteket és álmokat szövögetsz a valóságba!

Fedezd fel a varázslatot:

Ez a csodaszép gyöngykészlet itt van, hogy gyermeked művészeti időtöltését a kreativitás és a szórakozás csillogó látványosságává varázsolja!

Miután a díszítendő területre ragasztót tettünk, ideje megszórni és szétteríteni a gyöngyöket, hogy textúrát, színt és csillogást adjunk a képeknek.
A homorú területek megakadályozzák, hogy a gyöngyök szétszóródjanak a tevékenység során.

A készletben lévő maggyöngyök hasolnóak a gyöngyfűzéshez használt gyöngyökhöz. A maggyöngyök apró, kerek, színes gyöngyök (vagy csövek), amelyekből ékszereket, kiegészítőket, 3D-s állatokat vagy gyöngyfákat készíthet a kézimunkázó. Ám a legegyszerűbb, leggyorsabban látványos sikert a gyöngyfestményekkel lehet elérni! A kész képek, illusztrációk ezer fényben ragyognak!

Mi van a dobozban?

  • 4 gyönyörű kártya a díszítéshez: MindenCsodaország egyes kártya egy új vászon, amely egy kis varázslatra vár.
  • 16 élénk színű üveggyöngyökből álló tégely: A szivárvány összes színét a kezedben tartod! Ezek az apró gyöngyök nem csak színt, de elbűvölő textúrát és ellenállhatatlan csillogást is kölcsönöznek a képnek.
  • Könnyen használható ragasztó és ecset: Minden, amire gyermekednek szüksége van ahhoz, hogy a csillámokat oda ragassza, ahová szeretné.3 db tubus ragasztó,1 db ecset és 4 fapálca
  • 3 db műanyag tálca
  • 1 db kis műanyag tányér
  • Egyszerű útmutató: Így találgatás nélkül rögtön belevetheti magát a mókába.
Miért szeretjük a Gyöngyfestmények | Csodaország | Djeco készletet?
  • Fejleszti a kreativitást és a finommotoros készségeket: Hagyd, hogy gyermeked fantáziája szabadon szárnyaljon, miközben csiszolja precizitását és kézügyességét.
  • Rendetlenség-mentes szórakozás: Az okosan kialakított doboznak köszönhetően nem kell aggódni amiatt, hogy a gyöngyök mindenhova gurulnak.
  • Végtelen lehetőségek: Minden egyes gyöngycső új ajtót nyit a kreativitás előtt, tökéletes a 7-13 éves gyerekek számára, különösen a lányok számára, akik szeretik a csillogást a művészetükben.

Merülj el egy olyan világban, ahol a művészet találkozik a csodával. Képzeld el az örömöt a kisgyermeked arcán, amint megalkotja saját csillogó remekművét! Legyen szó akár egy csendes délutáni tevékenységről, akár egy közös művészeti foglalkozásról, a Csodaország üveggyöngy festmény készlet a belépőjegy a kreativitás varázslatos világába.

🌟 Minden gyöngy egy pixel a képzeletük képében! 🌟

Varázslattal és csillámokkal,

Andi

MiniArt tulajdonos

U.i. Csatlakozz hozzánk ezen a kreatív utazáson a MiniArt.hu oldalán, ahol minden termék egy lépés a képzelet és a csodák világába.

Ajánlott életkor: 7+

Ha kész töltsd fel az instára és jelölj meg minket rajta: @miniart.hu vagy #miniarthu

Szereted a Djecot?

Ismerd meg közelebbről:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Méretek 22 × 22 × 4 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Korosztály

7+, 8+, Felnőtt

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció