Művészeti műhely, festés | A természet világa | Djeco

A gyerekek gyönyörű, természetet bemutató  műalkotásokat készíthetnek a gyerekszoba falára, vagy éppen ajándékba a nagyinak ezzel a Djeco  Művészeti műhely, festés | A természet világa kreatív készlettel.

5,990Ft

Készleten

Djeco Művészeti műhely, festés | A természet miniart
Művészeti műhely, festés | A természet világa | Djeco

5,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Nagyon pigmentált, mégis könnyen megmunkálható gouache festékkel a Djeco Természet Világa hatalmas ugrás a hagyományos gyermek festékszám-készletekkel szemben.

A négy nagy kép mindegyike már részben illusztrálva van, az egyes jelenetek nehezebb részei már be is színeződtek.

A színes képeket bemutató kézikönyvet követően a fiatal művészeknek egészen biztosan ki fogják egészíteni saját ötleteikkel ezt az eredeti természetképeket.

A világos, átlátszatlan festékeket a helyes számra alkalmazva gyermeked gyönyörű képeket készíthet állatokról, madarakról és tengeri élőlényekről.

A Természetes Világ Műhely élvezetes tevékenységet jelent a művészetet és a természetet szerető gyermekek számára!

Mit tartalmaz: 4 kódnyomtatott tábla
8 színes gouache festék
Ecset, útmutató

Tervezte: Judith Gueyfier

7-13 éves gyermekek számára alkalmas.

Mi az a számfesték?
A számfestési technika egyszerű és lenyűgöző eredményt garantál. A táblázat előre meg van rajzolva, és minden szín egy számnak felel meg. A mellékelt festékkel elegendő a számozott felületet a megfelelő színnel lefedni. Miután az összes számozott területet lefestettétek, lehetőség van a festmény személyre szabására is, sőt el is térhettek a színektől, lássuk mi lesz belőle.

KITEKINTŐ: A gouache (ejtsd: gwash!) festékek abban különböznek a normál akvarellektől, hogy a részecskék nagyobbak, így a festék nehezebb és átlátszatlanabb, ezáltal elég fényvisszaverő felülettel rendelkezik. Több száz évvel ezelőtt használták kéziratok készítésére, és az utóbbi években újra virágkorát éli.

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

 

További információk
Méretek 29.5 × 23 × 4 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

7+

Márka

Djeco

Technika

Gouache

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció