Művészeti műhely | Gouache készlet | Álomban | Inspired by Marc Chagall | Djeco

Fedezzétek fel Marc Chagall szürrealista világát a Djecóval.

A dobozban található színes goache festékekkel gyönyörű, Chagall ihletésű képeket készíthettek, amelyek a nagy művész híres remekműveire emlékeztetnek.

6,190Ft

Művészeti műhely - Álomban - Inspired by Marc Chagall - In a dream djeco gouache készlet
Művészeti műhely | Gouache készlet | Álomban | Inspired by Marc Chagall | Djeco

6,190Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A francia Djeco cég mindig inspirál szeretetteljes ötleteivel. A cég kreatív részlege különösen jó szemmel néz a részletekre, és tudja, mit szeretnek a gyerekek. A Djeco azon márkák egyike, amelyeknek a termékeit mi a MiniArtnál mindig óriási örömmel fogadjuk.

Itt kreativitás és fantázia kell! Ezzel a nagyszerű Djeco készlettel pillanatok alatt gyönyörű, művészi ihletésű remekműveket készíthettek. Varázslatos hobbi kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Djeco “Inspired by” sorozatának különleges sablonjaival csodálatos kiállítások tervezhetők a művészi technikák széleskörű ismerete nélkül.

Izgalmas utazásra hívunk a szürrealisták korába. Alkoss olyan színes, abszrtakt homokképeket, mint Movcha (Mózes) Chagall néven született Marc Chagall, a világhírű orosz festőművész.

A készletben mindent megtalálsz, amire szükséged van, a színes prospektus minden egyes lépést elmagyaráz neked, hogy tökéletes művészi alkotások kerüljenek ki a kezedből.

A gyermek (vagy a kísérletező kedvű felnőtt)  a választott illusztrált képet a dobozba helyezik, majd egy-egy érintéssel színeket adhat hozzá és egymásra helyezheti a rétegeket, hogy felfedje a levegőben lebegő karakterek titkait.

Hogyan működik:

  • Válassz egy illusztrált képet
  • Adj hozzá a pigmentált gouache festékeket
  • Az elkészült képeket akaszd a falra, és rendezz kiállítást

Amellett, hogy a gyerekek megismerkedhetnek Chagall zsenialitásával, ez a tevékenység fejleszti a finommotorikus mozgás pontosságát és a kreativitását… falra vele, ha kész van.

Ajánlott kor: 7-99

Az Álomban című kreatív játék egy kortárs illusztrátor Aurelia Fronty munkája, a nagy mester Chagall hatására született.

Tartalma: 

  • 8 db illusztrált kép (20 x 20 cm ) (4 db x 2 modell)
  • 1 db 8 színű gouache festék  paletta
  • 1 db ecset
  • 1 db lépésről-lépésre színes útmutató füzet

Tudtad?

Marc Chagall, A zöld szamár, 1911

Chagall 24 évesen Párizsba költözött, és a hírhedt művészkolóniában, a La Ruche-ban (A méhkas) élt olyan híres figurákkal, mint Robert Delaunay és Fernand Léger . Amíg Párizsban élt, hihetetlenül körültekintően bánt a pénzzel – gyakran napi fél heringből állt az étlezése, és meztelenül festett, hogy ne kelljen átöltöznie vagy kimosnia a ruháját. 

A márkáról

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 31 × 23 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

7+, 8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Technika

Gouache

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció