Kreatív eszközök | Marokfilc 8 darabos | Csinoskák | Moulin Roty csomagolássérült

Kerek és széles hegyű marokfilcek kicsiknek. 8 élénk szín, amivel rengeteg vidám és színes pöttyöt készíthetnek, és amivel szabadjára engedheted a gyermeked kreativitását. Moshatóak és nem hagynak foltot.

Original price was: 6,890Ft.Current price is: 5,990Ft.

Készleten

Moulin Roty - Csinoskák - 8 db Pöttyöző marokfilc dobozban
Kreatív eszközök | Marokfilc 8 darabos | Csinoskák | Moulin Roty csomagolássérült

Original price was: 6,890Ft.Current price is: 5,990Ft.

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

FIGYELEM CSOMAGOLÁSSÉRÜLT: EGY NAGYON PICI SZAKADÁS VAN A DOBOZON.Ezért ennyi az ára.

Nagy marokfilcek a legkisebbeknek, a Schmouk-ok (Moulin Roty szőrös szörnyei) képével, itt az ideje mindent bepöttyözni!!!

A kerek hegynek és a gömbtestnek köszönhetően rendkívül könnyen kézbe foghatóak a filctollak, azonnal bevethetőek: készen állnak arra, hogy a papírt milliónyi színes pöttyel borítsák be 😀

  • Moshatóak
  • Gyorsan száradnak
  • Kerek, nagy méretű

A Moulin Roty 8 darab Les Schmouks marker készlete azoknak a kicsiknek készült, akik ismerkednek a színekkel és érdeklődnek a rajzolás iránt:  ezúton is elkezdik kifejezni magukat. Kompakt és könnyen fogható, kedveznek a gyerekek kreatív fejlődésének, bölcsődébe,  óvodába is ideálisak.

Delphine Durand,  illusztrátor és a „ Gouniche ”  karakter szerzője együttműködött Moulin Roty-val, azért, hogy különleges, színes karaktereket hozzon létre: ASchmoukokat. Hatalmas mosolyok, aránytalan testek és az őrült bundák szeretetteljes társakká teszik őket, mindezt azért, hogy boldogságot szerezzenek a kicsiknek… de a nagyoknak is!

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 25.5 × 12.5 × 3.5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

18 hónapos kortól, 3+, 4+, 5+

Márka

Moulin Roty

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció