Marokkréta | 12 színű virág | Djeco

Minden idők legszórakoztatóbb rajzolása vár rátok ezekkel a gyönyörű virág formájú marokkrétákkal. A Djeco marokkrétáit kis kezek számára tervezték.

3,390Ft

djeco Marokkréta - 12 színű vírág - 12 flower crayons for toddlers miniart
Marokkréta | 12 színű virág | Djeco

3,390Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Indítsd el a gyermekedet művészi útjára ezzekkel a színes zsírkrétákkal. Ráadásul remek állvánnyal is rendelkeznek, így könnnyen vissza tudják használat után illeszteni a krétákat.

A csomag 12 ergonomikus, könnyen megfogható virág alakú zsírkrétát tartalmaz, amelyek tökéletesek a kezdő művészek számára.

Helyezzétek a zsírkrétákat a szivárványos mintába véletlenszerűen, az elpakolás ugyanolyan szórakoztató lesz, mint a rajzolás és az alkotás. A készlet a rózsaszín, világoszöld, sötétzöld, piros, narancssárga, szürke, fekete, lila, sötétkék, kék és világoskék színekből áll.

  • 1 állványt és 12 zsírkrétát tartalmaz
  • 18+ hónapos kortól alkalmas
  • Kb .: 5 x 5 cm (minden zsírkréta)

Ajánlott 18 hótól

Próbáld ki ezzel a színezővel:

Bársonyszínező | Az erdő | Djeco

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

18 hónapos kortól

Márka

Djeco

Technika

Színezés

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció