MÁGIKUS | Filctoll készlet

A gyerekek  órákon át színezhetnek ezzel a 16 mágikus, varázs filctollal! A mellékelt radírnak ( fehér toll) köszönhetően kedvük szerint kiradírozhatják, vagy éppen megváltoztatják a színeket, ezzel is még szórakoztatóbbá tudják tenni a rajzolást, és a rajzokat.

A doboz egy designos ceruzatartó is lehet az asztalodon vagy akár az irodában.

4,590Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A filctollaknak két, egy vékony és egy vastag hegyük van a színezéshez és a rajzoláshoz is egyaránt jól lehet őket használni.

Doboz 14+2 egyedi OMY Magic filctollat tartalmaz. Menő nagyon:)

Próbáld ki így:

OMY mágikus színező filctoll miniart
Miután befejezted a teljes OMY poszter színezését OMY mágikus filctollal, kezdődhet a móka – fogd meg a fehér tollat és készülj fel a varázslatra!
OMY mágikus színező filctoll miniart
A fehér filctoll törli vagy megváltoztatja az eredeti színt. A fehér területek törlése elősegíti a kontraszt és a ragyogás megjelenítését, a pontok és vonalak pedig mintákat adnak – egyszerűen csak változtasd meg a színt a poszter élénkítéséhez!

Mit szólnál ehhez a poszterhez:

Színező poszter | Dzsungel

Kor: 3 éves kortól
Tartalom: 16 varázslatos filctoll
Készült: Olaszországban és Franciaországban az OMY tervezte
Csomagolás: műanyag és papírdoboz
Mit fejleszt: kéz és szem koordinációt, képzelőerőt, finommotorikus készséget

Miért szeretjük az OMY játékokat:

  • Az OMY Design & Play teljes kollekciója tisztelgés a grafikai tervezés előtt, ezért termékeik mindig eredetiek és innovatívak a megjelenésükben; remek vizuális ingerek a  kicsik számára!
  • Minden  OMY Design & Play termék törekszik arra, hogy környezetbarát legyen,  minden anyagot gondosan választanak, figyelembe véve a környezeti hatásokat .
  • A termékek mind a kaland és a kísérletezés érzetét keltik. Két tervező által alapított OMY célja, hogy szokatlan, meghökkentő, de mégis szuper kreatív játékokat hozzon létre.

Az OMY DESIGN & PLAY örömteli, grafikus és okos termékeket készít és tervez az egész család számára. A színezés játékká válik, egy pillanatra, amikor a barátok és a család együtt létrehoznak valami újat. Mindegyik termék könnyen felismerhető az élénk színek és a szórakoztató humorérzék révén.

Az OMY összes termékét szeretettel tervezték meg egy párizsi stúdióban, ahol különös figyelmet kell fordítanak az összes anyag kiválasztására és minden új termék származási helyének eredetére. Ennek 85% -át ezután csak néhány mérföldre a stúdiótól állítják elő és tárolják a környezetre gyakorolt kisebb hatások biztosítása és a helyi gazdaság támogatása érdekében. Ezek olyan értékek, amelyek kedvesek a márka számára, és a társadalmi hatást minden új termékkel kiszámítják.

De, ha ez sem elég, akkor itt mindent leírtunk az OMY-ról:

Szeretettel tervezve |Bemutatjuk az OMY DESIGN-t

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 18 × 3.5 × 3.5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

3+

Márka

OMY

Technika

Papír, Színezés

Érdekelhetnek még…

Elfogyott
4,790Ft
Elfogyott
4,790Ft

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció