Kreatív eszközök | Ecsetfilc készlet | 10 ragyogó szín | Djeco

Gyönyörű Djeco ecsetfilcek 10 darabos csomagolásban.Különleges két végű ecsetfilcek, amivel gyönyörű ecsetvonásokat tudtok létrehozni.

4,360Ft

Készleten

djeco ecsetfilc
Kreatív eszközök | Ecsetfilc készlet | 10 ragyogó szín | Djeco

4,360Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Djeco ecsetfilcek mindkét végén hegy van. Az egyik végén egy közönséges kúpos csúcs, de a másik vége rugalmas ecseteként van kialakítva, így gyönyörű ecsetvonásokat lehet vele a papírra vetni, mint egy festményen.

Ajánlott életkor: +6 év

A csomagolás mérete:16 x 19 x 2 cm

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

További információk
Méretek 16 × 19 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Finommotorika

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

4+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció