Méhviaszgyurma 6 színű | 125 g wawa | Stockmar

6 szuper, különleges színű méhviaszgyurma a jól ismert Stockmar márkától. A Stockmar valódi méhviaszos gyurmái egyszerűen tökéletesek minden korosztály számára .

4,370Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Stockmar Modellező méhviaszgyurmája élénk színéről, aromájáról és terápiás tulajdonságairól ismert.

A művészet megtapasztalása minden érzékkel- ez, ami a Stockmar-t vezérelte a méhviaszgyurma megalkotásakor. 30% -ban természetes méhviaszból áll, amely a csodálatos illatát adja, különösen tenyerében hevítve.  A modellező méhviasz nagyon különbözik a hagyományos modellező gyurmától. Csak akkor válik puha és képlékeny, ha lassan felmelegítik a kézben.

A kéz melege puhává és képlékenyé teszi a viaszt. Keményedéskor a színek fényessége és ragyogása megmarad, tovább fokozva az alkotás nagyszerűségét. Azáltal, hogy felmelegíti a gyermek a gyurmát, hogy hajlékony legyen, majd ritmikusan gyúrni kezdi, fejleszti a finom motoros készségeiket. A kis figurák formálása elősegíti a képzelet és a formaérzet fejlődését.

Ha úgy látod, hogy a kis kezek számára gondot okoz, hogy az anyag puha legyen, akkor megkönnyítheted az alkotást azzal, hogy előzetesen előmelegíted a gyurmát 50 fokon, a sütőben.

Mivel a méhviaszban nincs töltőanyag, a formák és a figurák kissé áttetszőek lesznek, és a színek csodálatosan elmosódnak egymással a háttérvilágításban. A színek nagyon különleges fényességgel rendelkeznek a speciális pigmenteknek köszönhetően, és Goethe színelméletéből származnak.

Miért szeretjük a Stockmar méhviaszgyurmákat:

  • Megfelelnek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészi követelményeknek
  • Elegáns kialakítás, vonzó csomagolás és kellemes illat jellemző rájuk
  • Ragyogó színek
  • Olyan termék, amelyet teljes meggyőződéssel,örömmel adunk a gyerekek kezébe.

A méhviaszban egyébként nincs szükség tartósítószerekre, mivel a méhviaszból származó illóolajok és a vörösfenyő kivonatai természetes tartósító tulajdonságokkal rendelkeznek.

 Ajándékozz szépséget a Stockmar segítségével. 

Elegáns kialakítás, vonzó csomagolás és kellemes illat, a Stockmar méhviaszgyurmák vonzzák a gyermek érzékeit.

Tartalmaz:

6 szín,   100 mm x 40 mm x 6 mm

Színek:

Elefántcsont, kárminvörös, aranysárga, zöld, kék, rozsda.

Vigyázat! Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Fulladásveszély a lenyelhető apró részektől.

Németországban készült.

Nézd meg a többi STOCKMAR terméket a MiniArton, nem fogsz csalódni.

A STOCKMARRÓL

A német Stockmar cég hosszú évtizedek óta gyárt minőségi művészeti termékeket, amelyek szorosan kapcsolódnak a Waldorf -oktatáshoz. Méhviasz és szín: a Stockmar-nál ez a két fókuszpont, hiszen a viasz fontos összetevője viasz alapú festékeiknek és modellező anyagaiknak, és felelősek a jellegzetes átlátszó és zománcozott hatásért. A szín, egy másik nagyszerű főszereplő: Johann Wolfgang Von Goethe színelméletén alapul, amely szerint a színérzékelés nem pusztán a fény megörökítésének fizikai kérdése, hanem az, hogy az aspektusváltozók szubjektívek.

A művészetoktatás esztétikai elvei és szempontjai mellett az ökológiai és társadalmi szempontok is alapvetőek a Stockmarnál. A Stockmar filozófiája szerint az alkalmazottakat rendszeres bevonják a gyártási, fejlesztési folyamatokba. De bevonásuk jóval túlmutat a gyártási folyamaton. A társaság nyereségéből is részesülnek.

Különösen a technikai világunkban, ahol sok mindent csak virtuálisan “tapasztalunk”, a Stockmar termékek a valódi érzékszervi tapasztalatokon és így az érzékek képzésén alapulnak. A csomagolás, a szín, a forma, a textúra, az illat, a kezelhetőség és a termék által kínált művészi lehetőségek együttesen esztétikai, érzéki és művészi összélményt eredményeznek – kis és nagy gyerekeknek és mindenkinek, aki szeret dolgozni színek kialakításával.

A Stockmar termékeit rendszeresen teszteli egy független vizsgáló laboratórium a törvényben előírt szennyezőanyag -értékekre vonatkozóan, és az önkéntes ellenőrzések messze túlmutatnak a törvényi előírásokon. Vizsgálatokat végeznek nemcsak a nehézfémek és aromás aminok, hanem a peszticidek, poliklórozott bifenilek és policiklusos aromás szénhidrogének (PAH) esetében is. A Stockmar így kifogástalan minőséget és ellenőrzött biztonságot garantálhat termékei számára.

A Stockmar zsírkrétája újrafelhasználható, újrahasznosítható fém-, vagy papírdobozban kerül forgalomba, méhviasz és mikrokristályos viasz (élelmiszeripari minőségű paraffinviasz, amelyet rágógumihoz vagy sajtviaszhoz használnak, és amelyet olajból nyert melléktermékként használnak) keverékéből készülnek.. A méhviaszt szándékosan korlátozzák a méhcsaládok egész világon romló egészségi állapota miatt. Stockmar úgy véli, hogy a fokozott mézbetakarítás a méhviasz használata miatt nem minősül ökológiailag egészséges, természetes méhészetnek. Ehelyett a Stockmar korlátozza ennek a természeti erőforrásnak a használatát, és támogatja a természetes méhészetet a Melifera Organic méhészeti központon keresztül.

További információk
Méretek 11 × 7 × 1 cm
Korosztály

3+

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Márka

Stockmar

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció