Méhviaszkréta 8 színű, fémdobozban | wawa | Stockmar

8 szuper, élénk színű méhviaszkréta, marokkréta a jól ismert Stockmar márkától. A Stockmar valódi méhviaszos krétái egyszerűen tökéletesek minden korosztály számára.

4,790Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ilyen egy tökéletes marokkréta. Pont a legkisebbek kezébe, markába illik.

Stockmar 50 éve ismert az általuk készített gyönyörű ceruzákról. A Stockmar méhviaszceruzák és kréták biztonságosak a gyerekek /felnőttek és a környezetünk számára is.

Legyen szó rajzolásról, rétegezésről, kaparásról és színezésről, a Stockmar viaszkréták évekig tartó tiszta élvezetet ígérnek. Kiváló rajzolási tulajdonságokkal (nincs morzsolódás, tapadás, elkenődés stb.) rendelkeznek.

Kiváló rajz- és színező tulajdonságokkal rendelkeznek, a gyerekek imádják a kezükbe fogni: idális a formája ahhoz, hogy megtanulják a 3 ujjas fogást.

A tiszta méhviasz kötőanyagként történő hozzáadásával a fényálló színpigmentek teljes tisztaságukat és színerősségüket megtartják. A viaszkötésű színek érdekes festési technikák sokaságát teszik lehetővé.

Ezek a törésbiztos viaszkréták természetes méhviasz alapján készültek, ami különleges szerkezetet és fényességet kölcsönöz a fényálló színpigmenteknek. Ragasztás, morzsolódás vagy elkenődés nélkül a viaszkréták gazdag színezetet hagynak a papíron, amely a kifejtett nyomástól függően finoman átlátszó vagy intenzíven fényes. Végül, de nem utolsósorban a mellékelt kaparó lehetővé teszi a karcolásos képek (sgraffiti) kidolgozását – ez a technika lehetővé teszi, hogy szemünk fénye különösen lenyűgöző módon fedezze fel a rétegek, szerkezetek és kontrasztok lényegét.

 

A népszerű Stockmar viaszceruzák ugyanabból az anyagból készülnek, mint a viaszkréták, így ugyanolyan kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, és azonos színben is kaphatók.

Miért szeretjük a Stockmar méhviasz krétákat:

 • Megfelelnek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészi követelményeknek
 • Elegáns kialakítás, vonzó csomagolás és kellemes illat jellemző rájuk
 • Ragyogó színek

 Ajándékozz szépséget a Stockmar segítségével. 

Elegáns kialakítás, vonzó csomagolás és kellemes illat, a Stockmar viaszkréták vonzzák a gyermek érzékeit.

Tartalmaz:

8 méhviaszkréta , mérete: 4 cm *2,5 cm*1 cm , fémdobozban.

Színek:

 • 01 kárminpiros
 • 03 narancssárga
 • 05 citromsárga
 • 07 zöld
 • 09 kék
 • 011 lila
 • 013 rozsdabarna
 • 15 fekete
Vigyázat! Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Fulladásveszély a lenyelhető apró részektől.

Németországban készült.

Nézd meg a többi STOCKMAR terméket a MiniArton, nem fogsz csalódni.

A Stockmar viaszkréták nagyon egyedi, kiváló minőségű és gyönyörű konzisztenciával és festési tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek megkülönböztetik őket a többi zsírkrétától: nagyon erősek, de nem pasztaszerűek és számos festési technikát tesznek lehetővé.

Próbáld ki ezzel az óriás színező poszterrel, kattins rá, nézd meg egy új ablakban.

Színező poszter – Dzsungel

A STOCKMARRÓL

A német Stockmar cég hosszú évtizedek óta gyárt minőségi művészeti termékeket, amelyek szorosan kapcsolódnak a Waldorf -oktatáshoz. Méhviasz és szín: a Stockmar-nál ez a két fókuszpont, hiszen a viasz fontos összetevője viasz alapú festékeiknek és modellező anyagaiknak, és felelősek a jellegzetes átlátszó és zománcozott hatásért. A szín, egy másik nagyszerű főszereplő: Johann Wolfgang Von Goethe színelméletén alapul, amely szerint a színérzékelés nem pusztán a fény megörökítésének fizikai kérdése, hanem az, hogy az aspektusváltozók szubjektívek.

A művészetoktatás esztétikai elvei és szempontjai mellett az ökológiai és társadalmi szempontok is alapvetőek a Stockmarnál. A Stockmar filozófiája szerint az alkalmazottakat rendszeres bevonják a gyártási, fejlesztési folyamatokba. De bevonásuk jóval túlmutat a gyártási folyamaton. A társaság nyereségéből is részesülnek.

Különösen a technikai világunkban, ahol sok mindent csak virtuálisan “tapasztalunk”, a Stockmar termékek a valódi érzékszervi tapasztalatokon és így az érzékek képzésén alapulnak. A csomagolás, a szín, a forma, a textúra, az illat, a kezelhetőség és a termék által kínált művészi lehetőségek együttesen esztétikai, érzéki és művészi összélményt eredményeznek – kis és nagy gyerekeknek és mindenkinek, aki szeret dolgozni színek kialakításával.

A Stockmar termékeit rendszeresen teszteli egy független vizsgáló laboratórium a törvényben előírt szennyezőanyag -értékekre vonatkozóan, és az önkéntes ellenőrzések messze túlmutatnak a törvényi előírásokon. Vizsgálatokat végeznek nemcsak a nehézfémek és aromás aminok, hanem a peszticidek, poliklórozott bifenilek és policiklusos aromás szénhidrogének (PAH) esetében is. A Stockmar így kifogástalan minőséget és ellenőrzött biztonságot garantálhat termékei számára.

A Stockmar zsírkrétája újrafelhasználható, újrahasznosítható fém-, vagy papírdobozban kerül forgalomba, méhviasz és mikrokristályos viasz (élelmiszeripari minőségű paraffinviasz, amelyet rágógumihoz vagy sajtviaszhoz használnak, és amelyet olajból nyert melléktermékként használnak) keverékéből készülnek.. A méhviaszt szándékosan korlátozzák a méhcsaládok egész világon romló egészségi állapota miatt. Stockmar úgy véli, hogy a fokozott mézbetakarítás a méhviasz használata miatt nem minősül ökológiailag egészséges, természetes méhészetnek. Ehelyett a Stockmar korlátozza ennek a természeti erőforrásnak a használatát, és támogatja a természetes méhészetet a Melifera Organic méhészeti központon keresztül.

További információk
Méretek 11 × 7 × 1 cm
Korosztály

3+

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Márka

Stockmar

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció