Vizes színező | Bújócska az erdőben | Varázs színező | Djeco

Varázslatos vizes színező készlet a Djecotól, egy nagyszerű kreatív tevékenység, amely lehetővé teszi a kisgyermekek számára, hogy szórakoztató módon fedezzék fel a színezés világát.Ehhez a színezőkészlethez nincs szükség ceruzára vagy filctollara, csupán egy kis vízre lesz szükséged!

4,280Ft

Vízzel színező készlet - Bújócska az erdőben - Hidden in the woods djeco
Vizes színező | Bújócska az erdőben | Varázs színező | Djeco

4,280Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ez a varázslatos színező készlet a Djeco-tól biztonságos, egyszerű és zökkenőmentes módja annak, hogy kicsik felfedezzék kreatív oldalukat.

Az ötlet egyszerű, a gyermek a rajz fehér részeit színezi ki az előzőleg vízzel megtöltött varázstollával. Ebben a pillanatban, mint egy varázsütésre, a színek feltárulnak, és lehetővé teszik a kép teljessé tételét és mindenféle állat felfedezését. Ezután hagyjuk megszáradni a festményt, majd a fehér újra felváltja a színeket… és a műveletet újra és újra megismételhetjük.

Már 18 hónapos kortól használható ez a csodás színező, amivel bevezetheted gyeremeked a színek, és a kreatív játékok világába. A praktikus, könnyen zárható csomagban 4 állat motívumos képet találtok, amit egész biztosan imádni fog szemed fénye.

Mindig legyen varázslatos színező a táskádban, ha étterembe mentek, orvoshoz vagy hosszabb utazás vár rátok.. ez a játék lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyen elfoglalják magukat, és nem kell félni a rendetlenségtől sem.

Tartalma:

  • 4 db illusztrált, puha műanyag tábla eltűnő fehér területtel
  • 1 db víztartályos tollal
  • 1 db vastag kartontartóval

Ez a színező játék fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt, a gyerekek szórakozás közben fejlesztik koncentrációjukat és kézügyességüket.

FIGYELEM: AJÁNDÉKOT ADUNK

Ha megvásárolod ezt a Djeco terméket, akkor 10 oldalas, nyomtatható játékos feladatlapot küldünk neked.

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 29 × 22 × 2 cm
Csomagoló tasakok

Kicsi ajándék tasak

Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

18 hónapos kortól

Márka

Djeco

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vizes színező | Bújócska az erdőben | Varázs színező | Djeco” értékelése elsőként

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció