Matricás panorámaposzter, 520 matricával | Modern Art | Poppik

A Poppik Panorama Matricás Modern Art poszter szórakoztató matricás poszter sorozat a párizsi Center Pompidou belsejében található modern műalkotásokról. A tervet Sophie Ledesma művész készítette.

Íme  egy igazán  eredeti ajándék, aminek minden korú gyermek örülni fog: a gyermeked el tudja készíteni a saját modern művészeti poszterét ezzel a különleges matricás megoldással.

 

Original price was: 4,990Ft.Current price is: 3,990Ft.

Készleten

Kreatív, fejlesztő poszter, 520 matricával - Modern art | Poppik miniart
Matricás panorámaposzter, 520 matricával | Modern Art | Poppik

Original price was: 4,990Ft.Current price is: 3,990Ft.

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Nyissátok ki a Poppik csomagot, és fedezzétek fel  a Poppik panorámaposztert (kb. 140 cm x 25 cm). Ezután a mellékelt 520 matricát helyezzétek el a plakáton a megfelelő formákat és színkódokat használva. Ez a poszter a 4+ korosztályt célozza meg .

Kövessétek a kártyákon lévő számokat, ragasszátok a matricákat a  megfelelő fehér helyekre. Apránként kialakul a matrica-puzzle és megjelenik a kép. Mint minden koncentrációt igénylő tevékenység remek módja az elme megnyugtatásának, mivel egyetlen feladatra összpontosít. A kihívásokkal teli feladat elvégzése szintén hozzájárul a gyermekek önbizalmának erősítéséhez és annak felismeréséhez, hogy képesek önállóan elvégezni a dolgokat. Ha ezt a tevékenységet családként vagy barátokkal végzitek, akkor egy nagyszerű módja a kapcsolatok megerősítésének.

A francia Poppik márka intelligens módon szeretné otthon foglalkoztatni a gyerekeket, és ez már önmagában is szülői szívdobogtató dolog, nem igaz?

Az áthelyezhető matricák révén a gyerekek olyan témákban tudnak elmerülni, amelyért rajonganak, és a játék révén tanulmányozni tudják őket! A Poppik egyedi matricatevékenységei elősegítik a koncentrációt és a nyugalmat, valamint ösztönzik a szülő és a gyermek közötti kötődést. Hozzatok létre közös élményeket. Legyetek ti is művészek!

Előnyök:

  • A gyerekek megismerik a formákat és a színeket
  • A csendes foglalkozás elősegíti a koncentrációt
  • Ismeretszerzés

Termékeivel a Poppik elő akarja mozdítani a gyermekek kreativitását, felkelteni a kíváncsiságot, fejleszteni a kézügyességet és javítani a koncentrációt.

A részvételhez szükséges közös tevékenységekkel Poppik erősebb köteléket szeretne létrehozni a családon belül úgy, hogy elősegíti az együttlétet, a nevetés és a játék örömét.

A Poppik matricákkal való munkavégzésnek számos pozitív aspektusa van:

  • A gyerekek imádják a matricákat. Poppiknak több száz matricája van, a ragasztás egy olyan móka,  amivel a  gyerkőc sokáig akar foglalkozni ( akár 2 órát is, bizony ám) .
  • A Poppik segítségével a fej és a kezek összehangoltan működnek, és ez biztosítja a maximális koncentrációt.
  • A Poppik egyszerű, így a gyermekek akár  önállóan és egyedül is tudnak játszani vele. 
  • A Poppik matricás poszterekkel való játék eredménye  egy  gyönyörű alkotás lesz, ami arra ösztönzi a gyerekeket, hogy fejezzék be, ne adják fel. Az eredmény fantasztikus lesz!

 

Ajánlott Kor: 4 éves kortól

Tartalom: 1 poszter (140 x 25 cm) + 520 db áthelyezhető matrica

Anyag: Poszter + matrica: papír

Tervezte: Sophie Ledesma

Minden Poppik termék megfelel a CE játék szabványának, ftalátmentes.

A Poppikról:

A Delphine Badreddine és Françoise Baglin által 2016-ban alapított Poppik színes öntapadó plakátokat, kártyákat és rejtvényeket készít. Minden Poppik poszterhez tartozik számos szórakoztató, eltávolítható matrica, amelyek felhelyezésével lenyűgöző képeket készíthettek, amelyet aztán fel lehet akasztani a gyerekszoba falra, tökéletes, újratervezhető dekorációként.

A minden korosztály számára alkalmas Poppik kreatív játékok, nagyban ösztönzik a gyermekek koncentrációját és türelmét: a szín szerinti szám egyeztetési rendszer használatával a kép fokozatosan megmutatkozik meg a kreatív tevékenység közben. Állatoktól kezdve, a városi utcaképeken és világtérképekig – fedezzétek  fel a világot a Poppik révén! 

Nézd meg te is a MiniArt Poppik kollekcióját.

További információk
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+

Technika

Ragasztás

Márka

Poppik

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció