Művészeti műhely | Szuperhősök – Inspired by Roy Lichtenstein | Matricás színező | Djeco

Színező és transzfer tevékenység, amely arra invitálja a gyerekeket, hogy fedezzék fel Roy Lichtenstein, a pop art nagy mesterének stílusát.Alkoss olyan színes szuperhősöket, mint Roy Lichtenstein

6,990Ft

Művészeti műhely - Szuperhősök - Inspired by Roy Lichtenstein - Superheroes
Művészeti műhely | Szuperhősök – Inspired by Roy Lichtenstein | Matricás színező | Djeco

6,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A francia Djeco cég mindig inspirál szeretetteljes ötleteivel. A cég kreatív részlege különösen jó szemmel néz a részletekre, és tudja, mit szeretnek a gyerekek. A Djeco azon márkák egyike, amelyeknek a termékeit mi a MiniArtnál mindig óriási örömmel fogadjuk.

Színező és transzfer tevékenység, amely arra invitálja a gyerekeket, hogy fedezzék fel Roy Lichtenstein, a pop art nagy mesterének stílusát.

Itt kreativitás és fantázia kell! Ezzel a nagyszerű Djeco készlettel pillanatok alatt gyönyörű, művészi ihletésű remekműveket készíthettek. Varázslatos hobbi kicsiknek és nagyoknak egyaránt!  A Djeco “Inspired by” sorozatának különleges sablonjaival csodálatos kiállítások tervezhetők a képzőművészeti technikák széleskörű ismerete nélkül.

Izgalmas utazásra hívunk a pop art otthonába. Alkoss olyan színes szuperhősöket, mint Roy Lichtenstein. A készletben mindent megtalálsz, amire szükséged van, a színes prospektus minden egyes lépést elmagyaráz neked, hogy tökéletes művészi alkotások kerüljenek ki a kezedből.

Pihentető, relaxáló tevekenység nem csak gyerekeknek, 7-99 éves korig minden korosztály élvezni fogja az alkotást. Az egyes lépések nem nehezek, de koncentrációt és biztos kezet igényelnek. A színes útmutatók végigvezetnek a projekten.

Hogyan működik:

  • Válaszd ki a 4 minta közül a kedvenc hősödet
  • A színezéshez használd a készletben lévő filctollakat
  • Egészítsd ki a matricákkal (sima satírozós technika)
  • Az elkészült képeket akaszd a falra, és rendezz kiállítást

Amellett, hogy a gyerekek megismerkedhetnek Roy Lichtenstein  zsenialitásával, ez a tevékenység fejleszti a finommotorikus mozgás pontosságát és a kreativitását… falra vele, ha kész van.

Ajánlott kor: 7-99 , bizony 99 éves korig ajánlott, mert soha nem késő belevetni magadat a művészet világába!

Tartalma: 

  • 4 db illusztrált kép (20 x 20 cm)
  • 4 db filctoll (kék, piros, sárga, világoskék)
  • 4 lap satírozós matrica
  • 1 db színes útmutató, lépésről-lépésre történő magyarázatokkal

A Szuperhősök című képsorozat egy kortárs illusztrátor  Christian Montenegro munkája, a nagy mester R. Lichtenstein  hatására született.

FIGYELEM: AJÁNDÉKOT ADUNK

Ha megvásárolod ezt a Djeco terméket, akkor egy, a tervező által készített 8 oldalas, nyomtatható játékos feladatlapot küldünk neked.

Ez bizony VIP tartalom, 

legyél te is VIP tag: VIP TAGSÁG

Tudtad?

Roy Lichtenstein 1923-ban született New Yorkban. Világos és merész képregényes rajzaival, valamint hétköznapi tárgyakat ábrázoló festményeivel vált híressé. Az 1960-as években azon művészek csoportjába tartozott, akiket popart művészeknek neveztek, mert olyan „népszerű” dolgokat ábrázoltak, mint a tévé, a hírességek, a gyorsétterem, a popzene és a rajzfilmek. Bár leginkább festőként ismert, különféle művészeti alkotásokat készített, köztük szobrokat, falfestményeket, nyomatokat és kerámiákat.

Roy Lichtenstein Robbanás 1965–1966
Roy Lichtenstein Robbanás 1965–1966

További érdekes tények a művészről:

KI AZ A ROY LICHTENSTEIN? | Tények a popart fenegyerekéről

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 22 × 23 × 0.2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

5+, 6+, 7+, 8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Technika

Akvarell

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció