Mozaikkép készítés | Első állatos mozaik matricázó készletem | Auzou

Fedezd fel az ELSŐ ÁLLATOS MOZAIK MATRICÁZÓ KÉSZLETEM-et, a tökéletes kreatív játékot, ami fejleszti a gyerekek finommotorikus készségeit és logikus gondolkodását. Több mint 1000 matricával és 6 állatos képpel, amelyek a színes és csillogó világba kalauzolják a gyerekeket.

7,990Ft

ELSŐ ÁLLATOS MOZAIK MATRICÁZÓ KÉSZLETEM AUZOU
Mozaikkép készítés | Első állatos mozaik matricázó készletem | Auzou

7,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Sziasztok, kedves szülőtársak! Ha olyan tevékenységre vágytok, ami szórakoztatja a kicsiket és beindítja a kreativitásukat, akkor ne keressetek tovább, ez az igazán ütős készlet – semmi cifraság, csak a jó öreg kézműves szórakozás.

Íme egy nagyszerű készlet minden kezdő művész számára, amely segít fejleszteni a kreativitást állatfigurák matricákkal történő díszítésekor.

Fedezzétek fel az ELSŐ ÁLLATOS MOZAIK MATRICÁZÓ KÉSZLETEM varázslatos világát, ahol a kreativitás és a tanulás egymás kezét fogja!  Ez a lenyűgöző készlet nem csupán egy egyszerű játék; ez egy olyan művészeti kaland, ahol a gyerekek játékosan fejleszthetik finommotorikus készségeiket, logikai gondolkodásukat, és mindeközben megismerhetik az állatok csodálatos világát.

A hat díszítésre váró állattal és a több mint ezer mellékelt mozaik matricával a gyerekek könnyedén elkészíthetik a saját egyedi állat portréjukat.

Tartalom:

A készlet tartalmaz 6 db formára vágott állati képet, amelyek megvárják, hogy a gyerekek életre keltsék őket a több mint 1000 db, különböző alakzatú és részben csillogó matricával. Képzeld csak el, ahogy gyermeked szemei felcsillannak, amikor meglátja a kész műveket, amelyek nem csak a szobáját, de a szívét is beragyogják.

Ajánlott kor: 3 évestől

Az első állatos mozaik matricázó készletem nem csupán egy remek szórakozási lehetőség délutánonként, de egy kiváló eszköz is, amellyel a gyerekek játékos formában tanulhatnak meg új dolgokat, fejleszthetik kézügyességüket és kreatív gondolkodásukat. A mozaik matricák segítségével a gyerekek megismerhetik az alapvető alakzatokat, színeket és az állatokat, miközben élvezik a saját készítésű művészeti alkotások örömét.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy gyermekedet megajándékozd ezzel a különleges és tanulságos játékkal.

Tedd kosárba az ELSŐ ÁLLATOS MOZAIK MATRICÁZÓ KÉSZLETEM-et, hogy a gyermeked is részese lehessen ennek a kreatív és fejlesztő játéknak. Ne feledd, a kreativitás és a tanulás sosem volt még ilyen szórakoztató!

A márkáról:

Az Auzou egy francia kiadó, amely gyermekkönyvekre specializálódott, és kiadványok széles skáláját kínálja, amelyek között képeskönyvek, regények, foglalkoztatókönyvek és oktatási anyagok találhatók, amelyek célja, hogy inspirálják és szórakoztassák a fiatal olvasókat. Az Auzou azzal a küldetéssel jött létre, hogy magával ragadó és innovatív tartalmakat kínáljon, és mára a szülők, pedagógusok és gyermekek körében egyaránt kedvelt márkává vált.  A minőség és a képzelet iránti elkötelezettségével az Auzou továbbra is rabul ejti a fiatal olvasók szívét és elméjét szerte a világon.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 25 × 21 × 3 cm

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció