Művész puzzle | Fekete párduc | Djeco

Készülj fel egy izgalmas kalandra Wakanda elbűvölő világába, ahol a puzzle rajongó készség találkozik a Fekete Párduc fenséges szépségével. 150 darabjával ez a puzzle tökéletes keveréke a szórakozásnak, az oktatásnak és a művészetnek, így minden korosztály számára tökéletes élvezetet nyújt majd a kirakása.

6,590Ft

djeco Művész puzzle - Fekete párcuc - Panther
Művész puzzle | Fekete párduc | Djeco

6,590Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Tökéletes puzzle  azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a különleges képkirakókat, ez a Djeco Fekete párduc puzzle bárkit lenyűgöz! 

A Djeco csapatától és a legtehetségesebb illusztrátorok közös munkájából származó szokatlan ötletből született a  “PUZZ’Art” mely a hagyományos puzzle-kat újra gondolja.
A formák kivágott körvonalúak, és önmagukban is egy teljes képet , illusztrációt alkotnak.

A puzzle méretei: 62 x 46,5 cm.

Engedd szabadjára a puzzle rajongó énedet, miközben összeállítod ezt a lenyűgöző alkotást, amely a hatalmas Fekete Párducot teljes dicsőségében ábrázolja. A kirakós játék élénk színei és bonyolult részletei életre keltik a párducot, és lenyűgöző vizuális élményt fog majd nyújtani. Minden puzzle darabot gondosan alakítottak ki, hogy biztosítsák a zökkenőmentes illeszkedést, így az összeszerelési folyamat kellően szórakoztató lesz majd.

A Puzz Art Fekete párduc kirakó szórakoztató tulajdonságain túl, nem elhanyagolható a készség fejlesztési előnyei sem.

Ahogy belemerül a gyerkőc a puzzle kirakásának kihívásába, fejleszti kognitív készségeit, memóriáját t és problémamegoldó képességeit.

Ez a tökéletes lehetőség, hogy élesítsd az elmédet, miközben szórakozol! Ezenkívül ez a puzzle ( de minden puzzle  egyébként) játék elősegíti az összpontosítást és a türelmet, lehetővé téve, hogy lazítsatok egyet a mozgalmas napok közepette.

Tartalma: 

  • 150 db puzzle rész
  • 1 poszter

7 év feletti gyermekek és felnőttek számára készült

A kiváló minőségű anyagokból készült puzzle úgy lett kialakítva, hogy kibírja a számtalan órányi összerakást és szétszedést, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot. Függetlenül attól, hogy lenyűgöző fali képként végzi , vagy szétszeditek a későbbi összerakáshoz, a Puzz-Art Fekete párduc puzzle  évekig dédelgetett emlék marad.

Miért szeretjük:

  • A gyerekek nagyon örülnek a puzzle puszta méretének is
  • Ragyogó színekkel, lenyűgöző vizuális textúrákkal tervezett játék
  • Szórakoztató és izgalmas összeállítás – öröm csodálni, ha kész lesz
  • Erős, strapabíró karton anyagokból
  • A doboza is gyönyörű

Fejleszti a következőket:

• Vizuális megfigyelés
• Térbeli gondolkodás
• Kreatív és képzeletbeli gondolkodás
• Önmotivált felfedezés
• Fókusz és figyelem
• Magabiztosság és önbecsülés

Puzzles Gallery  sorozatban a különböző puzzle-k  100, 200, 350, 500 és 1000 puzzle részből állnak. Mégis mindegyik puzzle kép kirakva azonos méretű, téglalap alakú kép lesz. Ugyanakkora méretű (97 x 33 cm) poszter van mellékelve a dobozokban, ami lehet majd kép a falon, miután a gyermek a poszter alapján kirakta a puzzle képet. Strapabíró, újrahasznosított kartonból készültek a puzzle részek, stabil, 35 x 14 x 7 cm-es dobozba csomagolva, hogy a darabok biztonságban legyenek.

A márkáról

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 19 × 33 × 9 cm
Csomagoló tasakok

Nagy papírtáska

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

7+, 8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció