Kreatív nyomdakészlet | Forgalmi rend | Djeco

Készítsétek el a saját, kápráztatóan szép és különelgesen jó képeiteket ezzel a különleges Djeco nyomdakészlettel. A művészi nyomda készlet lehetőséget kínál a gyerekeknek a színekkel és textúrákkal való kísérletezésre!

 7 vastag és könnyen megfogható nyomda, amelyek járműveket ábrázolnak: buszok, autók, tehereautó.  A dobozban 3 db nagyméretű, mosható tintából készült tintapárna is található.

 

8,360Ft

djeco Nyomdakészlet - Forgalmi rend - Traffic
Kreatív nyomdakészlet | Forgalmi rend | Djeco

8,360Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Íme egy kreatív nyomdakészlet járművek, közlekedés, forgalmi dugó témájában 3 és 6 év közötti gyermekek számára.

A gyerkőc kiválaszt egy lapot, majd kifesti a nyomdákat, és a formák társításával megkomponálja saját közlekedési témájú képét. A nyomdák mixelésével szabad utat enged a fantáziának.

 

Fokozatosan tintázzd be a nyomdákat és készítsd így a nyomatokat:  a kártyákat  három különböző színű nyomdával nyomdázva töltheti meg a gyerkőc autókkal, buszokkal. A kártyák egymáshoz illeszthetők, így az ösvények összekapcsolódnak, és különböző ösvényhálózatokat hozhatnak létre, amelyeken az autók közlekedhetnek.

Minden nyomda formán látható a javasolt tintapárna színe, így a tintapárnák tiszták maradnak, a színek pedig nem keverednek, a tinta pedig könnyen lemosható, ha esetleg elkenődik.

Gyönyörű és masszív kreatív készlet a nyomdázás szerelmeinek, kiváló minőségű anyagok, tehetséges illusztrátorok által tervezett képek, füzetek, ahol lépésről lépésre mindent elmagyaráznak … így lesz ez a nyomdakészlet a gyerekek és szüleik kedvencei. 

Ajánlott életkor: 3+

Tartalma:

  • 16 db illusztrált kártya nyomdázáshoz (20 x 20 cm)
  • 3 db nagy festékpárna (kék, zöld, narancs)
  • 7 db nyomdázó
  • 1 db lépésről-lépésre magyarázó füzet

A márkáról

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.6 kg
Méretek 23 × 23 × 4 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Akció!
Original price was: 4,990Ft.Current price is: 4,090Ft.

Izgalmas blog szekció