Művészeti műhely | Megállt az idő – Inspired by Henri Rousseau | Csomagolás sérült

Készítsétek el saját Rousseau ihlette matricás képeteket! Szórakoztató módja annak, hogy a gyerekeket megismertessük egy letűnt korszak legnagyobb festőjével.

3,000Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Figyelem a csomagolás megsérült, a fotón látható, hogy a hátulsó résznél egy kis szakadás történt. A játék bontatlan.

A francia Djeco cég mindig inspirál szeretetteljes ötleteivel. A cég kreatív részlege különösen jó szemmel néz a részletekre, és tudja, mit szeretnek a gyerekek. A Djeco azon márkák egyike, amelyeknek a termékeit mi a MiniArtnál mindig óriási örömmel fogadjuk.

Itt kreativitás és fantázia kell! Ezzel a nagyszerű Djeco készlettel pillanatok alatt gyönyörű, művészi ihletésű remekműveket készíthettek. Varázslatos hobbi kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Djeco “Inspired by” sorozatának különleges sablonjaival csodálatos kiállítások tervezhetők a festési technikák széleskörű ismerete nélkül.

Izgalmas utazásra hívunk a naív művészet korszakába. Alkoss olyan színes , természet ihlette képeket, mint Douanier Rousseau, (Henri Rousseau, beceneve “le Douanier” “a vámtisztviselő” ). A készletben mindent megtalálsz, amire szükséged van, a színes prospektus minden egyes lépést elmagyaráz neked, hogy tökéletes művészi alkotások kerüljenek ki a kezedből.

Pihentető, relaxáló matricás tevekenység nem csak gyerekeknek, 7-99 éves korig minden korosztály élvezni fogja az alkotást. Az egyes lépések nem nehezek, de koncentrációt és biztos kezet igényelnek. A színes útmutatók végigvezetnek a projekten.

Hogyan működik:

  • Válassz egy illusztrált képet
  • Adj hozzá részleteket a matricákkal (sima satírozós technika)
  • Az elkészült képeket akaszd a falra, és rendezz kiállítást

Amellett, hogy a gyerekek megismerkedhetnek Rousseau zsenialitásával, ez a tevékenység fejleszti a finommotorikus mozgás pontosságát és a kreativitását… falra vele, ha kész van.

Ajánlott kor: 7-99

A Megállt az idő című képsorozat egy kortárs illusztrátor Bex Parkins munkája, a nagy mester Rousseau hatására született.

Tartalma: 

  • 4 db illusztrált kép (20 x 20 cm)
  • 4 db matrica-lap
  • 1 db ceruza
  • 1 db színes füzet lépésről-lépésre történő magyarázatokkal

Tudtad?

Amikor Pablo Picasso egy Rousseau-festményt talált az utcán, amelyet átfestendő vászonként árultak, a fiatalabb művész azonnal felismerte Rousseau zsenialitását, és elment vele találkozni.

Rousseau 1893-as nyugdíjba vonulása után kis nyugdíját részmunkaidős munkával és olyan munkákkal egészítette ki, mint például hegedülés az utcán. Rövid ideig dolgozott a Le petit Journalnál is, ahol számos borítót készített.

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 22 × 23 × 0.2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

5+, 6+, 7+, 8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Technika

Akvarell

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció