Diavetítő lámpa | Tánciskola | Mesevetítő lámpa könyv | Moulin Roty

Ezt a gyönyörű mágneses dobozt könyvnek tervezték a francia Moulin Roty-nál , de a belseje mást rejt.Találtok benne egy diavetítő lámpát és öt mese lemezt, amelyek mindegyike más-más mese történetet tartalmaz. Szervezzetek egy mesedélután, amire elhívhatod a kis barátaidat is.
Fedezzétek fel a történetmesélés eredeti módját ezzel a különleges mesevetítő, diavetítő lámpával. Könnyen használható, bárhova magatokkal tudjátok vinni, és már kezdődhet is a (fejből) mesélés.

9,990Ft

Moulin Roty - Diavetítő lámpák - Tánciskola mesevetítő könyv
Diavetítő lámpa | Tánciskola | Mesevetítő lámpa könyv | Moulin Roty

9,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Itt a nagy este, hamarosan színpadra lép a kis tánciskola. Kavalkád kavarog lefelé a lépcsőn, csillogó tütük… egy, kettő, három, mindenki megismétli a kis lépéseit utoljára. A sötétben egy jelenet megvilágosodik. Pszt… mindjárt kezdődik! Fedezzétek fel ezt a mesés lámpa szettet, amely tele van púderes tónusokkal és apró részletekkel egy tánciskola mindennapjairól, amelyek nagyon vonzóak lesznek azok számára, akik arról álmodoznak, hogy balerinák legyenek!

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk nektek ezt a különleges válogatást a Moulin Roty igazán egyedülálló termékcsaládjából, és biztosak vagyunk benne, hogy Ti is annyira szeretni fogjátok, mint mi.

Ez a különleges játék nem más, mint egy kincsesdobozként kinyitható könyv, amely egy diavetítőt, mese lámpát, 5 mese szereplővel kapcsolatos mese lemezt tartalmaz, amelyekkel gyönyörű történeteket vetíthetnek a falra a gyerekek. Ráadásul 5 pici meghívót is találtok benne, amivel a gyerkőcök meghívhatják a vendégeket a diavetítő előadásra.

 

Üdvözlünk az előadáson! Valószínűleg ez lesz az a mondat, amivel a gyerekek felkonferálják majd az estet.

Használhatjátok napközben a családdal és a barátokkal, mint mesedélután, vagy este a lefekvés előtt, ami ideális alkalom a napközben megélt élmények elmesélésére, néha bizony olyan “dolgok” kerülnek elő, amelyeket észre sem veszünk napközben.

Álomszerű, varázslatos kaland kezdődik ezzel a különleges diavetítő, mesevetítő lámpával.

Maga a doboz belseje vetítővászonként szolgál a történetekhez. 

Miért szeretjük a diavetítő lámpákat?

  • Kényelmes méret, bárhová magával viheti a gyermeked
  • Serkenti a képzeletet és a társas interakciókat
  • Ideális a cinkosság pillanatainak megteremtéséhez

Íme egy zseblámpa, amelyben minden korong egy időtlen és klasszikus mesét mesél el a falra vetítve. Színes, finom illusztrációk, amelyek a gyerekeket egy képzeletbeli, elvarázsolt világba repítik.

Segíts a legkisebbeknek felfedezni a mesemondás szórakoztató világát: tegyétek be a lámpába a három mese korong egyikét, majd meséljétek el a falra világított színes történetek sorozatát. A képek görgetéséhez egyszerűen forgassátok el a tárcsát.

Ezek a hihetetlen diavetítő lámpák szórakoztatóbbá teszik az estéiteket! 🎉

Felváltva is játszhatjátok a mesemondó szerepét. A dia képei nem tartalmaznak szöveget, csak képeket, így lehetőségetek adódik arra, hogy saját történetet álmodjatok meg együtt, közösen a kicsikkel. Nagyon jó lehetőség arra, hogy a gyerekek feldolgozhassák a nap eseményeit és az érzéseiket a mesélésen keresztül.

Mérete 16 x 4 cm.

Tartalma:

5 korong gyönyörű illusztrációkkal, mindegyiken 8 képpel,  egy diavetítő zseblámpa, és 5 mini meghívó a mese illusztrációi alapján.

A könyv méretei: 16,5 x 12 x 4,5 cm.

3 db LR44 elem
A zseblámpa működéséhez először ki kell húznod a fehér fület az elemek aktiválásához, majd el kell forgatnod az elülső tekerőt a zseblámpa fókuszálásához.

Ide kattintva találod a többi diavetítő lámpát:

moulin roty Diavetítő lámpa

Ha úgy érzed szükséged lenne még némi információra akkor ezt a blog bejegyzést javasoljuk:

Esti mese másképp | Moulin Roty diavetítő lámpa a fókuszban

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+

Márka

Moulin Roty

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció