Diavetítő lámpa | Eső után mesevetítőhőz 3 db lemez | Moulin Roty

Bemutatjuk a Moulin Roty Diavetítő meselámpákat és a hozzájuk tarozó meselemezeket! Ezek a bájos történetlemezek tökéletesek a varázslatos hangulat megteremtéséhez,  esti meséléshez vagy játékhoz.  A szett három lemezt tartalmaz, mindegyik saját egyedi történetével, így tökéletes kiegészítője lehet a meselámpa gyűjteménynek.

3,390Ft

Moulin Roty - Diavetítő lámpák - Eső után mesevetítő korongok (3 db)
Diavetítő lámpa | Eső után mesevetítőhőz 3 db lemez | Moulin Roty

3,390Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Üdvözlünk az előadáson! Valószínűleg ez lesz az a mondat, amivel a gyerekek felkonferálják majd az estet.

Fedezd fel az éjszaka mesés történeteit ezzel a különleges Moulin Roty diavetítő lámpához való 3 darabos lemez csomaggal.

A Lucile Michieli által elképzelt Az eső után történetek szereplői szelíd állatokat testesítenek meg, akik az illatos ( tudod az az eső utáni isteni illat) aljnövényzetben tett séta után a hálószobátokban keresnek menedéket.Álomszerű, varázslatos kaland kezdődik.

Haszmálhatjátok napközben a családdal és a barátokkal, mint mesedélután, vagy este a lefekvés előtt, ami ideális alkalom a napközben megélt élmények elmesélésére, néha bizony olyan “dolgok” kerülnek elő, amelyeket észre sem veszünk napközben.

A Moulin Roty diavetítő zseblámpa, amelyben minden korong egy időtlen és klasszikus mesét mesél el a falra vetítve. Színes, finom illusztrációk, amelyek a gyerekeket egy képzeletbeli, elvarázsolt világba repítik.

A lámpákat itt találod:

divatítő moulin roty mesevetítő lámpa kiskertem

Segíts a legkisebbeknek felfedezni a mesemondás szórakoztató világát: tegyétek be a lámpába a három mese korong egyikét, majd meséljétek el a falra világított színes történetek sorozatát. A képek görgetéséhez egyszerűen forgassátok el a tárcsát.

Felváltva is játszhatjátok a mesemondó szerepét. A dia képei nem tartalmaznak szöveget, csak képeket, így lehetőségetek adódik arra, hogy saját történetet álmodjatok meg együtt, közösen a kicsikkel. Nagyon jó lehetőség arra, hogy a gyerekek feldolgozhassák a nap eseményeit és az érzéseiket a mesélésen keresztül.

Mérete 4,5 x 4,5 x 3,5 cm

Tartalma:

3 korong gyönyörű illusztrációkkal, összesen 24 képpel

Figyelmeztetés: A termék 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Apró részeket tartalmazhat, amelyek 3 évesnél fiatalabb gyermekek általi lenyelés és/vagy belélegzés esetén fulladást okozhatnak.

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 4.5 × 4.5 × 3.5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+

Márka

Moulin Roty

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Diavetítő lámpa | Eső után mesevetítőhőz 3 db lemez | Moulin Roty” értékelése elsőként

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

NE MARADJ LE AZ ÚJDONSÁGOKRÓL

Igen, ez egyike azoknak a vicces előugró ablakoknak, de a helyzet az, hogy … TÉNYLEG azt szeretnénk, ha 10% kedvezményt kapnál az első  rendelésedből, köszönjük, hogy időt szánsz a MiniArt felfedezésére!

Csatlakozz tehát a MiniArthoz- ígérjük, ez lesz a legboldogabb helyed!

A kódot a visszaigazolásban találod majd, csak görgesd le ezt a részt, ott lesz alul:).

Szerettel: Andi