Djeco | 3D papír készlet | Virágdíszben, Coyoacán | Inspired by Frida Kahlo

A Djeco Inspired by Frida Kahlo kreatív művészeti készlet lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy megismerkedjenek Frida Kahlo stílusával, és saját alkotásokat hozzanak létre. Fejleszti a kreativitást, kézügyességet és művészi érzéket.

6,990Ft

Djeco - Design by Művészeti műhely - Virágdíszben - Inspired by Frida Kahlo - Coyoacán
Djeco | 3D papír készlet | Virágdíszben, Coyoacán | Inspired by Frida Kahlo

6,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A francia Djeco cég mindig inspirál szeretetteljes ötleteivel. A cég kreatív részlege különösen jó szemmel néz a részletekre, és tudja, mit szeretnek a gyerekek. A Djeco azon márkák egyike, amelyeknek a termékeit mi a MiniArtnál mindig óriási örömmel fogadjuk.

Itt kreativitás és fantázia kell! Ezzel a nagyszerű Djeco készlettel pillanatok alatt gyönyörű, művészi ihletésű remekműveket készíthettek. Varázslatos hobbi kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Djeco “Inspired by” sorozatának különleges sablonjaival csodálatos kiállítások tervezhetők a művészi technikák széleskörű ismerete nélkül.

A Djeco Inspired by Frida Kahlo készlet egy izgalmas, kreatív kihívás minden kis művész számára. A szett lehetővé teszi, hogy a gyerekek megismerkedjenek a híres mexikói festőnő, Frida Kahlo egyedi stílusával, és saját műalkotásokat hozzanak létre az ő inspirációja nyomán. Ha szereted, hogy gyermeked a digitális világból kiszakadva aktívan használja a fantáziáját és kézügyességét, akkor ez a készlet tökéletes választás.

Ez a különleges művészeti készlet tartalmazza mindazt, amire a gyerekeknek szüksége van ahhoz, hogy megalkossák saját színes portréikat Frida Kahlo jellegzetes stílusában. Az Aurelia Fronty által tervezett sablonok és eszközök segítségével a gyerekek nemcsak festhetnek és színezhetnek, hanem megtanulhatják, hogyan használják a színeket és formákat úgy, ahogy azt Frida tette. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a művészi érzéket és a kézügyességet is.

Hogyan kell használni?

  1. Válassz a 4 kép közül
  2. helyezd fel az útmutató alapján a 3d papír virágokat ( vagy éppen találj ki saját stílust)
  3. Nyiss házi művészeti tárlatot, ha készen vagy.

Amellett, hogy a gyerekek megismerkedhetnek Frida Kahlo zsenialitásával, ez a tevékenység fejleszti a finommotorikus mozgás pontosságát és a kreativitását… falra vele, ha kész van.

Ajánlott kor: 5-99

Rendeld meg most, és kezdődjön az alkotás!

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget! A Djeco Inspired by Frida Kahlo készlet nemcsak egy játék, hanem egy olyan művészeti élmény, amely hosszú távon is formálja a gyerekek kreativitását. Kattints, és rendeld meg még ma a Miniart.hu-n!

Tartalma

  • 4 db díszítendő kép (20 x 20 cm )
  • 100 db dombornyomott papírszirom
  • 42 db mintás klip
  • 1 db lépésről-lépésre színes útmutató füzet,
  • A magyarázó füzet ismeretterjesztő, tájékoztatást ad a művészről és arról a művészeti mozgalomról, amelyben részt vett. ( angol)
  • Figyelmeztetés! Nem alkalmas három év alatti gyermekek számára, fulladásveszély az apró, lenyelhető kiegészítők miatt

Ki volt Frida Kahlo?

frida kahlo
Frida Kahlo.*gelatin silver print.*Oct. 16 / 1932

Frida Kahlo egy mexikói festőnő volt, aki 1907-ben született Coyoacánban, Mexikóban. Ez a környék Mexico City déli részén található, és Frida Kahlo egész életében szorosan kötődött hozzá. Művészete híres az élénk színeiről, önarcképeiről és a mexikói népi kultúra motívumairól, amelyek gyakran jelennek meg festményein.

Frida élete tele volt nehézségekkel – fiatalkorában egy súlyos buszbaleset következtében egész életén át tartó fájdalommal kellett együtt élnie –, azonban mindez inspirációként szolgált számára műveihez. Festményein keresztül kifejezte érzelmeit, küzdelmeit és gondolatait a világ felé. A készlet a gyerekeket is arra ösztönzi, hogy merjenek őszintén alkotni, és felfedezni saját kreativitásukat.

Aurélia Fronty – A játék tervezője

A Djeco e különleges készletét Aurélia Fronty, egy francia illusztrátor és designer álmodta meg. Fronty munkáit a gazdag színvilág, a különleges minták és a mély művészi kifejezés jellemzi, amelyek szorosan illeszkednek Frida Kahlo stílusához. Fronty gyakran merít inspirációt különböző kultúrákból, így ebben a készletben is sikeresen ötvözi a mexikói népi művészetet Frida Kahlo egyedi világával. Az ő tervezési érzékenysége teszi lehetővé, hogy a gyerekek könnyedén megértsék és átvegyék Frida ikonikus stílusjegyeit.

Nézd csak mi mindent tervezett még, katt a képre:

djeco Művészeti műhely - Virágzás színezők mappa - Blooms

Miért jó ez a játék?

A Djeco Inspired by Frida Kahlo készlet nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy a gyerekek megismerjék a művészet örömét, és közben saját alkotásokat készítsenek. Ez a szett nemcsak kreativitást fejleszt, hanem fontos művészeti alapokat is nyújt a gyerekek számára.

  • Finommotorika fejlesztése: A precíz színezés, díszítés és rajzolás közben a gyerekek kézügyessége és szem-kéz koordinációja is javul.
  • Kreativitás és önkifejezés: A gyerekek saját stílusukat fejleszthetik, miközben a művészeti szabadság és kreatív kísérletezés révén önbizalmat építenek.
  • Történelmi és kulturális ismeretek: A szett bevezeti a gyerekeket Frida Kahlo művészetébe és életébe, megismertetve őket egy különleges kultúrával.

A márkáról

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Olvasnivaló

Történetek Frida Kahlo festményei mögött

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 31 × 23 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

5+, 6+, 7+, 8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció