A top 8 ideiglenes tetoválás | nemcsak gyerekeknek

ideiglenes gyerek tetoválás

Már óvodáskortól kezdve az egyik legnépszerűbb önkifejező lehetőség a gyerekek körében az ideiglenes tetoválások elhelyezése. Tétre, befutóra fogadok, hogy nem létezik olyan gyerek, aki, ha csak egyszer is, ne próbálta volna ki ezt a megoldást, különösen a nyári időszak alatt. 

Mondjuk, ha teljesen őszintén nézzük, mi, akik a nedves szivacs másik oldalán vagyunk, enyhén szólva is idegrángást kaptunk a folyamat alatt. Belevágunk a tetkozásba, mert szeretnénk mosolyt csalni kicsinyeink arcára, de valójában az ideiglenes tetoválások általában soha nem néznek ki úgy, ahogy kellene; egy -két napon belül a tetoválások pelyhesedni kezdenek, és a varázslat egyenesen a lefolyóba megy (szó szerint nem is tudom megszámolni, hányszor mostam le a tetoválásokat a gyerekeimről, amint az újdonság megkopott és a színek elhomályosodtak).

Épp ezért nagyon fontos, hogyha ideiglenes tetoválást választotok azt tudnotok kell, hogy ezek valóban ideiglenesek: pár nap, max 1 hét, amíg fenn maradnak és teljes pompájukat mutatják.

Az ideiglenes tetkózás teljes siker a gyereknél. Segítségükkel szórakoztató módon kísérletezhetnek a menő dizájnokkal, és összehozzák a vendégeket egy születésnapi parti, vagy csak baráti találkozó alkalmával.

A MINIART IDEIGLENES TETOVÁLÁSAI

A MiniArton egy egészen különleges ideiglenes tetoválás márkát találtok: ez a NUUKK. A nuukk -ot Andrea Hild alapította 2011 -ben Berlinben.

Minden illusztráció az ő Kreuzberg-i stúdiójában készült. Kezdetben az írószerekre összpontosított, később egyre bővült a termékkör, majd elérkezett a vegán, bio tetoválások ideje.

A nuukknál az egyik legnagyobb húzóerő a kézzel rajzolt modern dizájn, amely lenyűgöz minket könnyedségével és vidámságával.

A nuukk különlegessége – nem tévesztendő össze Grönland fővárosával – nemcsak a rendkívüli illusztrációk, hanem a filozófia a cég mögött. Andrea Hild számára a fenntarthatóság témája a legfontosabb, és ezt beépíti a nuukk minden területébe. Például az anyagokat a legnagyobb gondossággal választják ki, az írószer-termékeket újrahasznosított papírból, a babatermékeket organikus pamutból vagy a bambusz edényeket BPA-mentesen készítik, míg az ideiglenes tetoválásokat bió, vegán , lebomló anyagból.

A nuukk gyártási folyamata is fenntartható, együttműködik egy berlini pszicho-szociális sérülteket foglalkoztató műhellyel, ahol a termékek gondos összeszerelése történik.

n…neugierig | kíváncsi
u…(ein wenig) unordentlich | (kicsit) rendetlen
u…(und auch ein wenig) ungeduldig |  (és egy kicsit) türelmetlen
k…kreativ | kreatív
k…kochwütig (am liebsten scharf) |  főzni vágyó (lehetőleg forró)

A TETOVÁLÁSOK FELHELYEZÉSE:

Tisztítsd meg és szárítsd meg gyermeked bőrének érintett területét

Távolítsd el a tetováló készlet elején található felületvédelmet

Nyomd a tetoválást arccal lefelé a bőrre

A tetoválást nedves nedves szivaccsal vagy ruhával dörzsöld meg, vagy fedd le

Körülbelül 20 másodperc múlva óvatosan húzd le a hátlapot

Egyszerűen hagyd, hogy a tetoválás megszáradjon gyermeked bőrén. Ne szárítsd meg hajszárítóval!

A tetoválás krémmel vagy babaolajjal, vagy csak sima szappanos vízzel távolítható el.

ILLESZD A TETOVÁLÁST A KEDVENC TEMATIKÁHOZ

Ezeket az ideiglenes tetoválásokat nemcsak a testre tehetjük fel, hiszen bármilyen sima felületen megállják a helyüket: legyen az húsvéti tojás, vagy éppen egy fehér polc.

PORCELÁN MATRICA

A MiniArt matricái között megtaláljátok a nuukk különleges porcelán matricáit is. Az ötlet onnan indult, hogy Andrea részt vett egy vásáron, ahol a mellette lévő standon csodás porcelánokat árult egy néni, de valahogy senki nem vásárolt tőle, mondván: Már annyi régi porcelán van otthon.” És valóban, minek egy új, ha ott a régi, aminek semmi baja, talán kicsit kopott.

Porcelánt festeni nem mindenki tud, ezért Andrea megtervezte a mintákat, és talált egy gyártót, aki el is tudja készíteni a süthető matricákat.

A PORCELÁN MATRICÁK FELHELYEZÉSE:

Vágd ki a mintákat húzd le a hátlapot, tedd fel a matricát, hagyjátok megszáradni majd tedd be a sütőbe 90 ° C -ra. Ezután hagyni kell jól kihűlni, majd kézzel kell leöblíteni.