Mentsd meg a gyerekrajzokat | 8 TUTI TIPP

gyerekrajzok tárolása miniart

Szeretnéd megmenteni az utókornak gyeremeked legszebb rajzait? Mutatjuk a legjobb ötleteteket, hogyan érdemes tárolni, megmutatni őket.

Amint gyermeked bölcsődébe, vagy óvodába megy, kezdődik a műalkotások felvonulása, dömpingje és áradata . Ha minden jól megy, kis művészed minden héten a legkreatívabb alkotásokkal kényeztet.

A vidám műalkotások halmaza egyenesen arányosan nő a bölcsiben/oviban eltöltött napok számával, tehát minél hamarabb gondoskodni kell megfelelő tároló eszközről.

Szerető anyaként természetesen mindent egyformán szépnek találsz, (az elején még) nehéz szívvel válsz meg akár egytől is.

De mégis mit lehet kezdeni az összes alkotással? Az összes gyermekrajz és kézműves termék tárolása NEM fog menni. Tehát meg kell válni néhány darabtól, és a legszebb rajzokat szép helyre kell helyezned. És ezt néhány igazán klassz módon is megteheted, nézd csak:

8-ból 1 | Óriás mappa

Válasszátok ki együtt a legszebb rajzokat, és készítsetek személyes mappát, amelyet a gyerekek teljesen egyedivé tehetnek. Ebben minden mű szépen tárolható. Az én kedvencem ez a papírzacskóból készített megoldás:

papírzacskó mappa miniart
Forrás: artbarblog

Használjátok hozzá a festékeket, vagy a nyomdákat, így lesz egyedi a rajzmappa.

8-ból 2 | Faliújság fal

Készíts saját parafa faliújság táblát, vagy ha úgy gondolod, hogy ez túl sok munka, vásárolj egy nagy hirdetőtáblát, ahol a sok művet el lehet helyezni. Akaszd fel a konyhába vagy a ház bármely hangulatos helyére.

parafa faliújság tábla
Forrás: younghouselove

8-ból 3 | Ruhafogas

Ez is nagyon eredeti! Valószínűleg néhány akasztó hever valahol, amelyeket esetleg nem használtok már, vagy még nem kezdtétek el használni. Nagyon jól hasznosíthatod őket néhány gyermekrajz felakasztására is.

Ruhafogas képtartó miniart
Forrás: ziploc

8-ból 4 | Drót a falon

Tegyetek fel egy rozsdamentes acél kábelt a falra, és kezdődhet a kiállítás. A gyönyörű alkotások megmentése soha nem volt ilyen egyszerű. És persze időnként a kiállítást új alkotásokkal kell / lehet feldobni. Az IKEA Dignitet függönydrótja tökéletes választás erre.

ikea képtartó drót
Forrás: IKEA

8-ból 5 | Kiállítás a falon

Készíts kiállítást a folyosón vagy a lépcsőházban a legszebb gyermekrajzokból. Ehhez már csak végtelen számú üres falra és keretre lesz szükség.

gyerekrajzok tárolása miniart
Forrás: jasmine-roth

8-ból 6 | Keepy applikáció

Ez mennyire szuper dolog, igaz?! Tárold digitálisan a gyermeked összes alkotását, iskolai feladatát,fotóit, videóit ezzel a Keepy alkalmazással.

Ha szöveget is rögzítesz hozzá még szebbé teheted az emlékeket. A nagypapákkal, nagymamákkal, a család többi tagjával és a jó barátokkal együtt nézhetitek át a csodaszép alkotásokat.

Így kapsz egy egyedi, interaktív családi vendégkönyvet, amelyet örökké megőrizhetsz.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store -ból es Androidból

8-ból 7 | Fess/ragassz saját képkeretet

Fess egy keretet a falra, vagy készíts keretet washi tape -ből, bármilyen formában. Akár akasztva, akár ragasztva teszed ki a képeket, rajzokat és festményeket egész biztos, hogy látványos lesz. A washi tape nagy előnye, hogy könnyen eltávolítható a falról.

washi tape fal rajzoknak
Forrás: childhood101

8-ból 8 | Képkeret csirkehálóból

Ez kicsit hasonlít a parafatáblára, abból a szempontból, hogy több képet is el lehet rá helyezni, ugyanakkor egy nagyon kreatív formája a rajzok kiállításának. Egy nagy keretre és némi csirkehálóra lesz szükség hozzá.

hálós keret miniart
Forrás: thegirlinspired

KÜLÖNLEGES ALKOTÁSOK VÁRNAK RÁTOK

Próbáljátok ki a MiniArt kreatív készleteit: így könnyen megismerkedhettek új művészeti technikákkal, kipróbálhattok különleges eszközöket.

LEGYÉL TE IS MŰVÉSZ, szórakoztató alkotó, kreatív, művészi játékok az egész családnak.