A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

Andi
AndiA tulaj
Read More
Régóta az egyik kedvenc márkám a Djeco. Először is, ez egy olyan árkategóriájú márka, amelyet szinte mindenki megengedhet magának. Amikor egy új termék készül a Djecónál, a hangsúly a minőségen és a kivitelezésen van.

Szeretjük bátorítani gyermekeinket, hogy végezzenek kreatív, nem képernyőhöz kapcsolódó játékokat, és a Djeco pont ez a játék márka.

Rendkívül vonzó és széles választéka van kézműves, alkotó, művészi játékokból, lehetővé téve a gyerekek számára a kreatív játékokkal való ismerkedést.

Nem számít, milyen korú a gyermeked, vagy mi felé irányul az érdeklődése, biztos találni fogsz a Djeco kínálatban valamit, ami vonzza, inspirálja és alkotásra ösztönzi őket! 

A Véronique Michel-Dalès által 1954-ben alapított Djeco játék márkát az alázatos gekkóról, egy hüllőről nevezték el, aki állítólag szerencsét hoz. ( indokínai hagyomány szerint)

Egy olyan időszakban kezdődött a vállalat sikere, amikor kevés nő lépett ki önállóan az üzleti életbe.

Olyannyira sikeres volt,  hogy az  1960-as években négy  Oscar-díjat nyertek játékaikkal. A Djeco büszke arra, hogy egyszerre vonzó, intelligens és szórakoztató termékeket hoz létre.

Djeco játékok története
részlet a Women of Today lapból
Az első Djeco Lotto játék
Az első Djeco Lotto játék

Véronique fia, Frederic felnőtt koráig a cég alvó gekkoként működött, végül 1989-ben Frederic úgy döntött újra felébreszti a társaságot, és a családi vállalkozást saját  játszóterévé teszi.

Irodáját az egykori raktárban rendezte be. Kezdetben bejárta a föld négy sarkát, és olyan játékokat importált, amelyek akkoriban még nem léteztek Franciaországban. Ezután olyan játékokról kezdett álmodozni, amelyek még nem voltak jelen a játékok piacán. 

1997-ben, a művészetek terén nem mindennapi tehetséggel rendelkező grafikus gárdával debütált a Djeco a játékok világában, elsőként az oktatási játékok területén. Fából készült kirakósok, fajátékok, karton puzzle – k nyitották meg az utat, majd a választék kártyajátékokkal és társasjátékokkal bővült. 

A minőség, a design és a biztonság iránti heves szenvedélyükkel a Djeco vállalat gyönyörűen illusztrált játékái azonnal felismerhetők.

2007-ben a Djeco kézműves készletei forradalmasították a kreatív időtöltést. 2011-ben pedig megérkeztek az „Arty Toys” néven ismert utánozhatatlan figurák. Azóta rendszeresen jelennek meg teljesen új kollekciók, amelyek művészi stílusban készültek, elősegítve a rajzolást, az alkotást, a művészetek iranti fogékonyságot és az esztétikai tapasztalást. Franciaország új korszakba lépett a játék fejlesztés területén.

djeco grafika

Jelenleg több mint 60 ország gyermekei játszanak a Djeco játékokkal. 

A képzelet teljes szabadsága a legfontosabb a Djeco-nál, az hogy a legszebb és a legfurcsább ( ők mondták, nem mi:)) ötletek is kivirágozhassanak. Olyan játékokat álmodnak meg, amelyek mindenki számára élvezhetőek, és amelyek lehetőséget nyújtanak álmokra, nevetésre és felfedezésre, nem utolsó sorban a kreativitás, a finommotorika fejlesztésére. 

A Miniarton rengeteg kreatív Djeco játékot találsz.

A Djeco játékokkal olyan minőségi termékeket kapunk, amelyek követik a gyermek különböző fejlődési szakaszait, és jó játékértéket teremtenek, függetlenül attól, hogy a gyermek milyen életszakaszban van.

A Djeco azért nagyszerű ajándékötlet, mert nagyon sokféle terméktípus közül választhatunk, így számos különböző alkalomra alkalmas. Lehet például adventi naptárba apróság, mint például a mini ceruzák. Ha gyermeked arról álmodik, hogy hercegnő lesz, érdemes megnézned a Djeco ékszer készleteket, amelyben minden megtalálható, amire a feltörekvő hercegnőnek szüksége van ahhoz, hogy meghódítsa a herceget és a fél királyságot

Kedvenc Djeco játékaink

Nézd meg az összeset ide kattintva.