Hello Studio Roof – márka fókusz

Karton Dzsungel majmok | 3d dekor papirjatekminiart

Élén színek, funky hangulat, újrahasznosított karton, ez mind benne van a Studio Roof márkában és még sok minden más is. 

Az amszterdami székhelyű ROOF stúdió egy családi kézben lévő karton dekorációkat és játékokat, papír termékeket tervező stúdió, amelyet 2005-ben alapított Romy, Ilya és három gyermekük.

És, hogy mi inspirálta őket: a gyermekkor szépsége, a képzelet, a természet, a világ emberei és a művészet. Mindez elképesztő kreatív érzékkel párosult, és ma már világszerte elismert márka a gyerekek és a gyermek lelkű felnőttek körében. 

Studio roof karton babahaz miniart

Első termékük, a kartonból készült játszóház klasszikus darabbá vált sok gyermekszobában,  ma már hatalmas karton- és papírjátékok és tárgyak gyűjteménye egészíti ki.

Minket, a MiniArton teljesen lenyűgözött, hiszen bármi elképzelhető ezekkel a karton játékokkal. 

Ezek a csodás formatervezett játékok, és dekorációk elősegítik a játék és a képzelet fejlődését, különös tekintettel a kivitelezés és a tervezés szempontjából,  mind a gyerekek, mind a felnőttek tekintetében.

Karton szöcske papírjáték miniart
Karton Szöcske
Karton Havasi cincér | 3d dekor miniart
Karton Havasi cincér

Játssz te is a színekkel és a formákkal!

Nagyon szeretjük a karton játékokat, gondolom nem vagyunk egyedül ezzel. 

Ez egy egyszerű, olcsó, alakítható és – újrafelhasználható- anyag, így segít a környezetünk védelmében. A gyerekek hozzájárulnak a természet gondozásához is, ha játszanak ezekkel a Studio Roof által készített karton játékokkal.

Egyre több márka szeretne csatlakozni a környezetvédelemhez a természetes anyagok, például fa, karton vagy szövet felhasználásával, azzal, hogy egyre intuitívabb játékokat kínáljon a gyerekeknek, amelyek felébresztik a fantáziájukat.

Ezért is gondoljuk, hogy ezeknek a játékoknak minden gyerekszobában a kedvencek listáján kell majd szerepelnie. 

Karton szarvasbogár | Csináld magad készlet miniart
Karton szarvasbogár

A Studio ROOF papírjátékokat nem csak a gyerekek szeretik, hanem azok a szülők is, akik szeretnék  kiélni a színek és a formák iránti rajongásukat, akik számára fontos a szép és ökológiai lábnyommal alig rendelkező  kortárs lakásdekoráció. 

A Studio Roof csapata elkötelezettek azért, hogy termékeik minél természetbarátabbak legyenek, minden egyes termékük újrahasznosított kartonból, vagy papírból készül, és zöldségfestékkel van nyomtatva.

Karton Dzsungel majmok | 3d dekor papirjatekminiart
Karton Dzsungel majmok
Karton Dzsungel majmok | 3d dekor papirjatekminiart
Karton Lajhár

GYERE NÉZZ KÖRÜL A STUDIO ROOF KARTON JÁTÉKOK, DEKOROK KÖZÖTT