Lábunkban a boogie, húzzuk a talpalávalót – bemutatjuk a Djeco játékhangszereket

djeco animbo játékhangszerek

Kérem szépen mutatjuk a legszínesebb gyerek hangszereket, amik reméljük nem csak minket ejtenek ámulatba.

Egész pontosan a DJECO JÁTÉKHANGSZEREKET vesszük most sorra. 

A Djeco történetéről már korábban írtunk, érdemes elolvasni ennek az elképesztően innovatív vállalatnak a sztoriját:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

 

Észrevetted már, hogy a gyerekek akkor is muzsikálnak, ha nincs éppen kéznél játékhangszer? – az én  gyermekeim szerették az összes serpenyőt fejjel lefelé fordítani a konyha padlóján, és fakanállal ütni őket egy dallam létrehozása érdekében, bár ettől nekem többnyire az összes hajszállam az égnek állt:)

A szülők ösztönösen tudják, amit a tudósok különböző tudományos érvvel támasztanak alá: a kisgyermekek imádnak zenélni, így elengedhetetlen, hogy minél korábban már a lehető legtöbbet hozzuk ki a zenei fejlesztésben rejlő lehetőségekből.

Eltekintve attól, hogy jó szórakozás a dörömbölés, csilingelés és egyéb zenei hangok előcsalogatása; az, hogy kiskorától kezdve zenél a gyermeked,  segít az agyában olyan fontos kapcsolatokat előídézni, amelyekről úgy gondolják, hogy olyan előnyökkel járnak, mint a jobb nyelvi fejlődés, a jobb numerikus képesség, az érvelés fejlesztése, valamint a személyes és szociális fejlődésben is fontos szerepet játszhat..

A zenei tevékenységek, mint például az ének, a hangszeres játék, a ritmikus mozgás és a zenehallgatás, számos előnyt nyújtanak a gyerekeknek, ideértve:

  1. Jobb intelektuállis teljesítmény: A zenei tanulás segít a gyerekeknek javítani a memóriájukat, koncentrációjukat és kommunikációs készségeiket, ami hozzájárulhat az intelektuállis teljesítmény javulásához.

  2. Kreativitás és önkifejezés fejlesztése: A hangszerekkel való ismerkedés, a zenei tevékenységek mind lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy kifejezzék magukat, felfedezzék a kreativitásukat, és saját zenei stílusukat hozhassák létre.

  3. Jobb szociális készségek: A zenekarban, kórusban, vagy más zenei csoportban való részvétel segít a gyerekeknek a csapatmunka, az együttműködés és az empátia készségeinek fejlesztésében.

  4. Jobb hangulat: A zenei tevékenységek végzése pozitív hatással van a hangulatra és az érzelmi állapotra.Gondolj csak bele mit okoz számodra a kedvenc dalod meghallgatéáa. A zenélés segít a stressz és az szorongás kezelésében, és segít az érzelmi kiegyensúlyozottság elérésében.

  5. Fejleszti a finommotorikát: A játékhangszerek használata, az ének vagy a ritmikus mozgás fejleszti a finommotorikus készségeket és a kézügyességet, ami előnyös lehet később az íráskészség kialakításában is.

Miért válaszd a Djeco játékhangszereket?

djeco játékhangszerek

A Djeco játékhangszerek kiváló minőségű, szórakoztató és interaktív játékok, amelyek segítik a gyerekeket a zenei kreativitásuk és készségeik fejlesztésében.

Ezek a hangszerek a gyermekek életkori sajátosságaira és igényeire vannak tervezve, és lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy felfedezzék az alapvető zenei fogalmakat, mint például a ritmus, a dallam és a hangszín.

Összességében a Djeco játékhangszerek nagyszerű lehetőséget jelentenek a gyerekeknek arra, hogy felfedezzék a zenei világot, és javítsák kreativitásukat és készségeiket.

Dob

A Djeco dobok különböző méretűek és formájúak lehetnek, lehetnek egyszerű ütősök, vagy akár hangolhatóak is. A dobolás nem csak a ritmusérzéket, de a finommotorikát és a kézügyességet is fejleszti.

Xilofon

A Djeco xilofonok általában kisgyerekeknek szólnak, és lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy a különböző színű és magasságú lemezek segítségével megtanulják az alapvető dallamokat.

Gitár

A Djeco gitárok kisebb méretűek és könnyebbek, így ideálisak a kisgyerekek számára. Azok a gyerekek, akik szeretnének gitározni, de még túl kicsik egy igazi hangszerhez, biztonságosan játszhatnak és felfedezhetik a gitár alapjait a Djeco gitárjaival.

Fedezzétek fel a zenét a Djeco hangszereivel

A Djeco esőbot egy szórakoztató és interaktív játék, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy felfedezzék a zenei hangokat és a ritmust. Az esőbot formájában készült játékban kis gömbök vannak, amelyek apró golyókéntn pattannak, amikor az esőbotot megfordítják és megrázzák.

Az esőbot játék közben lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy kísérletezzenek az időzítéssel és a ritmussal, és megismerjék az ütős hangszerek működését. Emellett a játék segíti a finom motoros készségeik fejlődését is, hiszen az esőbotot meg kell fogni és rázni ahhoz, hogy a golyók mozgásba lendüljenek.

A Djeco zongora egy kisgyerekeknek szóló, játékos és interaktív hangszertípus. A Djeco zongorák általában kis méretűek és könnyen hordozhatóak, így ideálisak azoknak a gyerekeknek, akik szeretnének játszani egy zongorán, de még túl kicsik egy igazi, nagyobb méretű hangszerhez.

A Djeco Animambo hangszerválasztékának részét képezi, akár már 3 éves gyerekek is játszhatnak ezzel a furulyával. Remekül stimulálja az elméjüket, miközben megtapasztalják a különféle hangokat, amelyeket kiadhatnak vele.

A Djeco tamburin és maracas és guiro szett egy nagyszerű, interaktív játék, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy felfedezzék a zenét és a ritmust. A tamburin és a maracas két klasszikus ütős hangszer, amelyeket gyakran használnak a zenekarokban és a zenészek között.

A tamburin és a maracas külön-külön is használhatók, de a Djeco szettben a két hangszer együtt van, így a gyerekek számára lehetőség nyílik arra, hogy egyszerre játsszanak mindkét hangszeren. Ez segítheti a ritmusérzékük és a koordinációjuk fejlesztését.

A guiro egy kicsit különlegesebb hangszer. Ez egy horpasztó alakú hangszer, amelynek oldalán fém vagy műanyag horpadás található, amelyen a gyerekek horpadásokat, csikorgatásokat és hangos döngöléseket hozhatnak létre. Ez a hangszerek kombinációja lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy különböző hangokat és ritmusokat hozzanak létre, és kipróbálják a zenekari hangzást.