Makedo a márka, ami új életet ad a kartondobozoknak

makedominiart

A Makedo egy forradalmian új építési készlet rendszer, amely biztonságos, rugalmas és újrafelhasználható csavarokat és eszközöket kínál a már nem használt eszközök újra értelmezéséhez, mindezt a kreativitás, az alkotás és az újrafelhasználás jegyében. 

Szépen hangzott? Az is, egy  elképesztően királyságos játék készlet, mind az ötletet, mind a kivitelezést tekintve.

A Makedo megmutatja a gyerekeknek, hogy a gyakran figyelmen kívül hagyott, vagy már kidobásra ítélt anyagok, például kartondobozok, műanyag tányérok és csészék, konzervdobozok stb., hogyan használhatóak újra, ”ötletes és szórakoztató alkotások létrehozásával.

Makedo instafoto miniart

A Makedo készletek végtelenül sokoldalúak, bármilyen anyaghoz igazíthatók, és rendkívüli lehetőségeket kínálnak az együttműködő játékra.

A Makedo a valaha létrehozott legnyitottabb játéképítő rendszer, amihez egy szinte korlátlan, általánosan minden háztartásban elérhető építőelemmel működtethető.

makedo karton dobozból autó miniart

A Makedo egyik legmeggyőzőbb tulajdonsága, hogy a gyerekek az alkotás, kísérletezés, közben, talán kudarcot vallva és egész biztosan számos sikert átélve:  tanulnak

Az alkotások megnyitják a kaput az ötletes játékhoz, ahol a gyermek lesz a főszereplő egy saját készítésű világban.

makedo karton játék készítő miniart

MIÉRT SZERETJÜK A MAKEDO JÁTÉKOKAT?

Elérhető

Általánosan elérhető, ingyenes és korlátlan építőelem, karton doboz kell hozzá és a Makedo eszközök

Mindenki számára

Lányok és fiúk, fiatalok és idősek, bármilyen kézügyessegel rendelkező egyén és csoport is tud vele játszani. A Makedo segítségével bármilyen elképzelhető tárgyat létrehozhatunk, a bármilyen méretű virágtól kezdve, a saját autóig és piacig, dinoszauruszokig.

NYÍLT VÉGŰ JÁTÉK

A Makedo alkotásai a magával ragadó, kreatív és nyílt végű játék színterét jelentik, ahol a gyermek lesz a főszereplő egy saját készítésű világban.

TANULÁS

A Makedo a kritikus gondolkodás katalizátora, mert elősegíti a gyermek természetes hajlandóságát a tanulásra.

INSPIRÁCIÓ

Csatlakozz a készítők globális közösségéhez, nézd meg mások miket találtak ki, töltsd fel a te alkotásodat.

https://know.make.do/collections/at-home 

 

MAKEDO A MINIARTON