Csináld magad! | Színkeverő pörgettyű | Sárkányok | Djeco

A tüzet fújó sárkányok menők. Lehet, hogy ezek a sárkányok nem fognak most ténylegesen tüzelni, de annál tovább forognak! Színezd ki, rakd össze őket, és rendezz versenyt ezekkel a menő Djeco pörgettyűkkel. Szórakoztató tevékenység gyerekeknek születésnapra, pikniken, családi partin vagy vasárnapi délután.

3,220Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Minden, amire szükséged lesz az inspiráció szikráinak fellobbanásához benne van a dobozban.

4 pörgettyű és 18 sárkány mintájú pörgettyű korong, amit a saját kedvetek szerint színezhettek ki. Ha kész pörgesd meg így megcsodálhatod a színeket, ahogy összeolvadnak. A dobozban található szórólap a színkeverésekre ad példákat, ezzel útmutatást és segítséget nyújt a gyerekeknek.

Tökéletes ajándék fiúknak, lányoknak egyaránt.

Fejleszti:
• Kreativitást és önkifejezést
• Odafigyelést a részletekre
• Türelmet és összpontosítást
• Mindfulness-alapú kognitív tanulást
• Találékonyságot és fantáziadús gondolkodást
• Magabiztosságot és önbecsülést

A Djeco Do It Yourself készletei a művészeti tevékenységek csodálatosan változatos skáláját tartalmazzák, amelyek rendkívül könnyen kivitelezhetőek, és azonnali műalkotásokat, nem utolsósorban azonnali élményt ígérnek! Minden kreatív folyamatot átgondoltan terveztek meg, úgy, hogy tartós és funkcionális darabokat hozhassanak létre a gyerekek, olyanokat, amelyeket a mindennapi életben is felhasználhatnak.

Pszt… az ehhez a tevékenységhez kapcsolódó szórakoztató „színkeverés” valójában a STEAM* a által jóváhagyott; ami azt jelenti, hogy magában foglal egy kis tudományt, egy kis művészetet… és közben egy csomó szórakozást!

A STEAM Learning a művészeteket beépíti az eredeti STEM tanulási módszertanba, amely interdiszciplináris és alkalmazott megközelítésben veszi figyelembe a természettudományokat, a technológiát, a mérnöki ismereteket és a matematikát. Elülteti a magokat a kutatás és a felfedezés útján történő tanuláshoz; öt tantárgy integrálása egy összefüggő tanulási paradigmába, valós alkalmazásokon alapulóan. Használatval a gyerekek idővel sokrétűvé válnak olyanokká, akik átgondolt kockázatot vállalnak, tapasztalati tanulásban vesznek részt, kitartanak a problémamegoldásban, elfogadják az együttműködést, és jobban befektetnek saját kreatív tanulási folyamatukba.

Tervezte: Philip Giordano

Ha kész töltsd fel az instára és jelölj meg minket rajta: @miniart.hu vagy #miniarthu

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 20 × 20 × 3.5 cm
Csomagoló tasakok

Kicsi ajándék tasak

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

5+, 6+, 7+, 8+

Márka

Djeco

Technika

Színezés

Érdekelhetnek még…

Akció!
Elfogyott
Original price was: 3,790Ft.Current price is: 2,990Ft.

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció