Kreatív színező | Párizsiak | Óriás színező poszter | Moulin Roty

Hatalmas színező poszter a Moulin Rotytól, témájában minden olyan dologgal, amit egy párizsi múzeumban megtalálhattok. Imádni fogjátok a sok apró részletet kiszínezni. Ha kész ne felejtsétek el kirakni a gyerekszoba falára.

6,290Ft

MOULIN ROTY – PÁRIZSBAN – ÓRIÁS SZÍNEZŐ TEKERCS – A MÚZEUMBAN
Kreatív színező | Párizsiak | Óriás színező poszter | Moulin Roty

6,290Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ez az óriás színező poszter elvezeti kis művészt a Párizs középpontjába, a párizsi világ felfedezésére. A fény városának múzeumai és a Moulin Roty Párizsiak kollekciója által ihletett óriás színező arra vár, hogy gyermeked életre keltse az általa hozzáadott színeknek köszönhetően. Miután elkészült, az alkotás feldíszíti a gyerekszobát, vagy a játszószobát, és olyan dekorációs lehetőséget nyújt, amely nem is lehetne személyesebb.

Madame Constance és barátnői, a divat élvonalába tartozó párizsiak, elvisznek egy délutáni vásárlásra Párizs varázslatos utcáira… A programban az alábbiak szerepelnek: rejtvények minden korosztálynak, ebéd, éa utána uzsonna, estére új ruhák felpróbálása … Micsoda elegancia! 

Az óriási, 1,5 m-es poszter Lucille Michieli illusztrálásával nemcsak egyedüli móka, könnyen lehet egy születésnapi buli középpontja, tökéletes parti játék.

Ajánlott kor : 3 éves kortól

Méretek : 150 x 45 cm

Anyaga : nyomtatott papír

Tökéletes a finommotorika fejlesztésére.

MOULIN ROTY – PÁRIZSBAN – ÓRIÁS SZÍNEZŐ TEKERCS – A MÚZEUMBAN

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 18 × 5 × 4.5 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska nagy, Nagy papírtáska

Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+, Felnőtt

Márka

Moulin Roty

Technika

Színezés

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció