Djeco Csináld magad | Cicás szélcsengő | Djeco

Szórakoztató Djeco barkácskészlet: készítsd el saját szélcsengőd, egy csodaszép macska formájában.

Íme egy kreatív játék 5 éves kortól, mindazok számára, akik büszkék lesznek arra, hogy alkotásukat az ajtó elé kiakasztva az egész világ meg fogja csodálni.

 

5,390Ft

djeco cicás kitty szélharang miniart
Djeco Csináld magad | Cicás szélcsengő | Djeco

5,390Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Djeco csodálatos “Csináld magad” szettje biztosítja a kreatív kézműves szórakozást a gyerekek számára. A doboz mindent tartalmaz, amire szükség van a Djeco “Kitty” szélcsengő elkészítéséhez – a gyöngyöktől és harangoktól a csillogó pigmentekig. Miután elkészült a műalkotás, felakasztható például a gyermekszobába – vagy akár a bejárati ajtóhoz. 

A doboz 8 kúpot, színes fából készült gyöngyöket, 5 viaszolt pamutfonalat, 5 harangot, 1 matricalapot, 1 lépésről lépésre végigvezető tájékoztatót tartalmaz.

Ajánlott életkor: 5+

A doboz méretei: 20 x 26 x 4,5 cm

Harangjáték méretei: 18 x 40 cm

Tervezte: Caroline Faup

Caroline Faup művész, grafikus, illusztrátor és ő maga is kisgyermekes anya. Hittel vallja elveit és idézi  Pablo Picassot: “Minden gyermekben van művész. A probléma az, hogy hogyan maradhat meg művésznek, miközben felnő.”

Ha kész töltsd fel az instára és jelölj meg minket rajta: @miniart.hu vagy #miniarthu

A Djeco „Csináld magad” gyűjtemény egy szórakoztató és hozzáférhető alkotás sorozat gyűjteménye, amelyet egy vagy több gyermek számára terveztek. Ezek a készletek gyorsan elengedhetetlenné válnak azok számára, akik szeretik  a szabadidőt kreatívan eltölteni, akár egyedül, akár más gyerekekkel megosztva, mint  például a születésnapi bulik közös játéka során. A „Csináld magad” (DIY)” lehetővé teszi minden tehetség felvirágzását egyedi modellek létrehozásával, amelyek egyszerre fejlesztik a türelmet, a kreativitást és az ügyességet.

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

 

 

További információk
Méretek 20 × 26 × 4.5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

5+

Márka

Djeco

Technika

Papír, Ragasztás

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció