Babaház kiegészítők | Pálcikák | Egértanya

Az Egértyanya egy miniatűr világ, több száz szobával, üzlettel, folyosóval és kültéri terekkel, amelyek kartondobozokból és hulladékanyagokból, valamint összeszerelhető fabútorokból állnak.

A házhoz hoz sok mindenre lesz szükséged, amit ezekkel a fa pálcikákkal könnyen megvalósíthatsz. A leírásban videós ötelteket is találsz:)

3,290Ft

Készleten

Babaház kiegészítők | Pálcikák | Egértanya

3,290Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Üdvözölünk Sam és Julia, valamint Egértanya világában! Sam és Julia a legjobb barátok. Mindketten az  Egértanyában élnek születésük óta, mindegyik a saját kis kuckójában. Sam és Julia szívesen elvisznek téged is a kalandjaikra. Folyamatosan új helyeket fedeznek fel, új lakókat ismernek meg az Egértanyán.

Az eredeti Egértanyában, amiről lentebb olvashatsz,  sok minden készül pálcikából. Ebben a dobozban több mint 200 pálcika található.

Mit készíthetsz pálcikákkal? Például:

  • fa falburkolat
  • padló
  • polcok
  • mindenféle bútor

A csomagban annyi pálcika van, hogy sok miniatűr bútor és legalább két fapadló készüljön (a szoba méretétől függően).

Megjegyzés: Élelmiszer-fogyasztásra nem alkalmas., 3 év alatti gyerekeknek nem ajánlott. Méret:  11.3 x 1 cm

Ez a készlet 100%-ban műanyagmentes és FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.1:12 méretarányú

 

Az Egértanya univerzuma Hollandiából érkezett hozzánk, és reméljük, hogy titeket is éppúgy elvarázsolnak ezek a művészi kivitelezésű játékok, mint minket. A csapat tagjai:Júlia, Sam, Zeeman nagypapa és Ella. Gyűjtsd össze mindet!

Ha saját magad építed meg az Egértanyát, még jobban megismerheted Sam, Julia, és a szomszédaik világát. Építés közben használhatod a MiniArton található miniatűröket és vágólapokat, és természetesen saját fantáziádat használva megtervezheted a házad úgy, ahogy szeretnéd.

Hogyan kezdj neki?

Kezd a kalandot az Egértanya játszóházzal. Adj hozzá bútorokat, tapétákat, kiegészítőket és eredeti miniket. Így pillanatok alatt kész lesz a saját egértanyád, amellyel kalandok sora vár rád.

egérház babaház egérkastély

Gyűjtsd össze mindet, ide kattintva!

Figyelmeztetés: ha egyszer elkezdted, nem tudod abbahagyni! :)))

A márkáról

Karina Schaapman (1960) 2008-ban kezdte el építeni az Egérkastélyt. Vannak, akik babaháznak tekintik, de kifejezetten egy gyerekkönyv-sorozat díszleteként építették ( nálunk is lehetett kapni egy időben Az egértanya – Samu és Julia címmel) 

Az Egértanya három méter magas, és több mint száz helyiségből áll. Schaapmannak több mint három évig tartott megépíteni. 2011 óta az amszterdami nyilvános könyvtárban lehet megtekinteni.

egérkastély

2015 óta Karina és négy gyermeke családi vállalkozást alapított “Studio Schaapman” néven. Most együtt dolgoznak Amszterdam központjában lévő műhelyükben. Itt új készleteket, könyveket és YouTube-csatornát készítenek gyerekeknek.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 11.2 × 11 × 4 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska kicsi

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Technika

Ragasztás

Márka

The Mouse Mansion Company

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció