Arty Toys | Áramlat Lovagja | Djeco

Vágj bele a legőrültebb kalandokba a Djeco új Arty Toys kollekciójával. Kardjával és pajzsával felfegyverkezve, átható pillantásával lecsap ellenségeire az Áramlat lovagja.

2,760Ft

DJECO: ARTY TOYS Lovag - Áramlat lovagja - Flow Knight
Arty Toys | Áramlat Lovagja | Djeco

2,760Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ahoy, kalandvágyó lelkek! Itt az ideje, hogy felhúzzátok a vitorlákat és irányt vegyetek a képzelet felé az Arty Toy  Djeco játék figurákkal.

Flow, azaz Áramlat Lovagja egy félelmetes és legyőzhetetlen lovag hírében áll, aki készen áll arra, hogy harcoljon a királyságáért, éles kardjával (amelyet ki lehet venni a kezéből) és áthatolhatatlan pajzsával. Páncéljának élénk, vibráló színei mutatják energiáját és azt, hogy milyen erős.

Reszkessetek, gonosz lények, sárkányok és warlockok, mert jön a Áramlat Lovag!

Miért szeretjük:

  • A mozgatható ízületekkel és alapvető tartozékokkal az Áramlat lovagja játékfigura dinamikus játékot kínál, amely ösztönzi a történetmesélést és a fantáziadús szerepjátékot.
  • A művészet ihlette: A Djeco a vibráló Arty Toys trendre támaszkodva kortárs tervezőkkel és illusztrátorokkal együttműködve olyan kollekciót hozott létre, amely esztétikailag éppoly tetszetős, mint amilyen szórakoztató

Az olyan figurákkal való szerepjáték, mint a Áramlat lovagja, és Arty Toys többi tagja, arra ösztönzi a gyerekeket, hogy belépjenek a hősök helyébe, fejleszti a kreativitást, a történetmesélési készségeket és az érzelmi intelligenciát. Miközben bonyolult cselekmények és dilemmák között navigálnak, problémamegoldó készségeket fejlesztenek, és megtanulják a bátorság, a barátság és a kitartás értékét. A kézzelfogható, gyakorlati interakció fejleszti a finom motoros készségeket, míg az ötletes játék serkenti a kognitív fejlődést, és kiváló lehetőséget biztosít az érzelmek és ötletek kifejezésére.

Kiváló választás azoknak a szülőknek, akik olyan ajándékot keresnek, amely túllép a hétköznapokon, és egyszerre kínál szórakozási és oktatási értéket.

Tedd be most a Kosárba, és hagyd, hogy a fantázia átvegye az uralmat:)

Összegyűjthető karakterek sorozata, 4 témára osztva: hercegnők, lovagok, kalózok és szuperhősök. Számos kiegészítővel az órákig tartó szórakozáshoz.

A művészeti játékok irányzata által ihletett Arty Toys-t az élet minden területéről érkező művészek tervezték, az illusztrátorok és a tervezők pedig minden karakternek saját eredeti csavart adnak.

Gyermeked imádni fogja ezeket az újfajta, különleges megjelenésű figurákat gyűjteni.

Egyedi, kifejező arcuk és pop-art stílusuk tökéletes a kreatív történetmeséléshez – több tucat különböző karakter áll rendelkezésére az ideális csapat létrehozásához.

Tervezte: Benjamin Flouw

Az Arty Toys gyűjthető figurák formatervezett művészi játékok, amelyek először az 1990-es években Hongkongban és Japánban jöttek divatba. A tervezők, illusztrátorok és művészek által létrehozott játékokat a modern grafika, a grafiti, a modern művészet világa és természetesen a rajzfilmek alakjai insprirálták a figurák tervezésében.

A márka

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Olvasnivaló:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 6.5 × 11 × 5.7 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia

Kinek

Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció