Arty Toys | Oya Hercegnő rókával | Djeco

Oya, a mozgatható hercegnő figura finom pirosnarancsos virágaival életre kel, minden pózban megtestesítve a kecsességet és az eleganciát. Hűséges kis rókája kíséretében készen áll bármilyen kalandra, amit kislányod megálmodik.

3,460Ft

Arty Toys | Oya Hercegnő rókával | Djeco

3,460Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Itt az idő: kelljetek útra és fedezzetek fel rendkívüli kalandokat a Djeco Arty Toys kollekcióval!

Ismerd meg Oyat, aki egy lenyűgöző hercegnő az Arty Toys kollekcióból. Szépsége és kedvessége legendás a Királyságban. Imádja a virágot, és a kiegészítőket, és mindig van nála egy csodaszép virágcsokor. Barátja a Róka is elkíséri a kalandjaira. Ő az a hercegnő, akivel a 4 évnél idősebb kislányok elképzelik hercegnős történeteiket.

Nyugat-afrikai joruba vallásban Oya az erős nők védelmezője. Csaknem valamennyi hiedelemben van a hasonló tulajdoságokkal felruházott misztikus alak. 

A büszke 7 cm-es Oya nem akármilyen hercegnő; ő a kreativitás és a szabadság szimbóluma. A Djeco minőség és fantázia iránti elkötelezettségét mutatja a tervezésében a részletekre fordított figyelem, a bonyolult virágmintáktól a játékos kiegészítőkig.

De Oya & róka nincs egyedül. Ők a Djeco Arty Toys nagyszerű kollekciójának tagjai, amely négy tematikus kollekciót ölel fel: szuperhősök, kalózok, lovagok és hercegnők. E kollekciók minden egyes tagolt figurája az artoys trend innovatív szellemiségének bizonyítéka, amelyet kortárs tervezők és illusztrátorok keltenek életre.

A művészeti játékok irányzata által ihletett Arty Toys-t az élet minden területéről érkező művészek tervezték, az illusztrátorok és a tervezők pedig minden karakternek saját eredeti csavart adnak.

Gyermeked imádni fogja ezeket az újfajta, különleges megjelenésű figurákat gyűjteni.

Egyedi, kifejező arcuk és pop-art stílusuk tökéletes a kreatív történetmeséléshez – több tucat különböző karakter áll rendelkezésére az ideális csapat létrehozásához.

Tervezte: Séverine Prélat

A figura magassága 7,5 centiméter

Tedd a kosárba most, és hagyd, hogy az Oya hercegnő és a kis róka elvigye gyermekedet a képzelet, az elegancia és a kreativitás utazására. A Djeco-val a játékidő nem csak szórakozás, hanem egy ugrás a művészi csodák világába.

Az Arty Toys gyűjthető figurák formatervezett művészi játékok, amelyek először az 1990-es években Hongkongban és Japánban jöttek divatba. A tervezők, illusztrátorok és művészek által létrehozott játékokat a modern grafika, a grafiti, a modern művészet világa és természetesen a rajzfilmek alakjai insprirálták a figurák tervezésében.

A márka

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Olvasnivaló:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 6.5 × 7 × 12 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció