Arty Toys | Kozmikus lovag | Djeco

Vágj bele a legőrültebb kalandokba a Djeco új Arty Toys kollekciójával. Bemutatjuk a Kozmikus lovagot, galaxisának legádázabb ellenségeivel is szembenéz.

3,890Ft

Ezeket látta már? DJECO: ARTY TOYS Hercegnő virággal - Anouchka Cikkszám: 6756 3 720 Ft DJECO: ARTY TOYS Lovag - Cosmic knight
Arty Toys | Kozmikus lovag | Djeco

3,890Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Itt az idő: kelljetek útra és fedezzetek fel rendkívüli kalandokat a Djeco Arty Toys kollekcióval!

Kozmikus lovag egy futurisztikus lovag, aki egyenesen az űr mélyéről érkezik. Barát vagy ellenség? Gyermeked felel majd a kalandok kiválasztásáért, amelyek elkísérik az Arty Toys új és érdekes tagját.

A Kozmikus lovag szürke és fekete színek kombinációját viseli geometrikus mintákkal. A harmadik kulcsszín a piros, amely kiemeli a fejszéje szélét és a végtagjainak szélét is. Tekintete riválisai szívébe mered, amikor ezt a félelmetes harcost látják maguk előtt.

Összegyűjthető karakterek sorozata, 4 témára osztva: hercegnők, lovagok, kalózok és szuperhősök. Számos kiegészítővel az órákig tartó szórakozáshoz.

A művészeti játékok irányzata által ihletett Arty Toys-t az élet minden területéről érkező művészek tervezték, az illusztrátorok és a tervezők pedig minden karakternek saját eredeti csavart adnak.

Gyermeked imádni fogja ezeket az újfajta, különleges megjelenésű figurákat gyűjteni.

Egyedi, kifejező arcuk és pop-art stílusuk tökéletes a kreatív történetmeséléshez – több tucat különböző karakter áll rendelkezésére az ideális csapat létrehozásához.

Tervezte: Christophe Gilet

A figura magassága 7,5 centiméter

Az Arty Toys gyűjthető figurák formatervezett művészi játékok, amelyek először az 1990-es években Hongkongban és Japánban jöttek divatba. A tervezők, illusztrátorok és művészek által létrehozott játékokat a modern grafika, a grafiti, a modern művészet világa és természetesen a rajzfilmek alakjai inspiráltak a figurák tervezésében.

A márka

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Olvasnivaló:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 6.5 × 7 × 12 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia

Kinek

Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció