Arty Toys | Niak, az ideges lovag | Djeco

Vágj bele a legőrültebb kalandokba a Djeco új Arty Toys kollekciójával. Ismerkedjetek meg Niakkal: egy kissé ideges harcos lovaggal, akiben nagy lélek lakozik.

3,140Ft

DJECO: ARTY TOYS Harcos pallossal - Niak
Arty Toys | Niak, az ideges lovag | Djeco

3,140Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Itt az idő: kelljetek útra és fedezzetek fel rendkívüli kalandokat a Djeco Arty Toys kollekcióval!

Niak nagyon ideges és veszélyes úriember. Vannak, akik azt mondják, jobb nem zavarni, mert amellett, hogy nagyon erős, egy hatalmas baltával is fel van szerelve. Arca barátságtalan, nagyon színes színekkel díszített. 

Nagy kék pallosával felfegyverezve párbajban megküzd az összes többi lovaggal. Ez a képzeletbeli lovag figura tökéletes lesz a gyerekek fantáziájának fejlesztésére. 

Összegyűjthető karakterek sorozata, 4 témára osztva: hercegnők, lovagok, kalózok és szuperhősök. Számos kiegészítővel az órákig tartó szórakozáshoz.

A művészeti játékok irányzata által ihletett Arty Toys-t az élet minden területéről érkező művészek tervezték, az illusztrátorok és a tervezők pedig minden karakternek saját eredeti csavart adnak.

Gyermeked imádni fogja ezeket az újfajta, különleges megjelenésű figurákat gyűjteni. Az Arty Toys figurák mind csuklósak (fej, karok), a kiegészítők (fegyverek,…) kivehetők.

Egyedi, kifejező arcuk és pop-art stílusuk tökéletes a kreatív történetmeséléshez – több tucat különböző karakter áll rendelkezésére az ideális csapat létrehozásához.

Tervezte: Niark

A figura magassága 7,5 centiméter

Az Arty Toys gyűjthető figurák formatervezett művészi játékok, amelyek először az 1990-es években Hongkongban és Japánban jöttek divatba. A tervezők, illusztrátorok és művészek által létrehozott játékokat a modern grafika, a grafiti, a modern művészet világa és természetesen a rajzfilmek alakjai inspiráltak a figurák tervezésében.

A márka

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Olvasnivaló:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 6.5 × 7 × 12 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia

Kinek

Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció