Karckép készlet | Éjjeli fény készítő | Avenir

Változtasd át gyermeked játékidejét varázslatos kalanddá az  Éjjeli fény készítő | Mágikus utazás karckép készletünkkel, amely tökéletes kreatív kaland 7 éves kortól!

8,290Ft

ÉJJELI FÉNY KÉSZÍTŐ KARCKÉP KREATÍV KÉSZLET AVENIR
Karckép készlet | Éjjeli fény készítő | Avenir

8,290Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Álmodtál már arról, hogy saját varázslatos fényjátékot készíthetsz a saját kuckódba, olvasó sarkodba? Váltsd valóra az álmod: az Éjjeli fény készítő | Mágikus utazás készlettel egy gyönyörű, saját kézzel tervezett világítódobozt tudsz elkészíteni, amiben 8 különböző jelenetet tudtok majd variálni.

Az Avenir tervezői a  Kis herceg történetének nagy rajongóiként a meséből merítettek ihletet ennek a varázslatos utazásnak az elkészítéséhez. Ráadásul, még két sötétben világító lapot is mellékeltek a csomagba, amelyek anélkül is világítanak, hogy fénybe kerülnének!

Minden szükséges ahhoz, hogy 8 gyönyörű illusztráció “életre keljen” – csúsztass egyet a fénydobozba, és csodáld meg a gyönyörű dizájnt. A lapok könnyen cserélhetők a kereten a különböző dizájnokhoz.

 

 

A dobozban 7 darab karckép közül választhatod ki, melyiket szeretnéd kidekorálni és a mellékelt keretbe helyezni, hogy azután a LED fénysort is beillesztve megvilágíthasd. Különleges éjjeli fény, amelyet mindenki megcsodál majd és kellemes hangulatot teremt a szobádban!

Ajánlott kor: 8 éves kortól

TARTALOM

1) Többször használható fénydoboz keretet tartalmaz

2) 8 x PET áttetsző karcoló lap (7 minta; hattyúk, baglyok, pillangók, madarak, szentjánosbogarak és medúzák, valamint 1 üres lap)

3) LED fénycsík és elemdoboz mellékelve! (Felhívjuk figyelmed- 2 AA elem nem tartozék)

A Karckép készlet | Éjjeli fény készítő készletet nagy képzelőerővel rendelkező kis kezek számára tervezték, ösztönözve a kreativitást, a finommotoros készségek fejlesztését és a művészet iránti szeretetet. Ez egy olyan magával ragadó tevékenység, amely túlmutat a képernyőn, és olyan gyakorlatias élményt nyújt, amely örömet és büszkeséget ébreszt a saját alkotásuk iránt.

Szóval, kedves Olvasók, ha olyan egyedi ajándékot kerestek, amely folyamatosan biztosítja az örömöt – a kreatív játék végtelen óráiban és egy gyönyörű, személyre szabott műalkotás formájában -, ne is keressetek tovább.

Vásárold meg ezt a kreatív játékot a MiniArt-on, kattints a ‘Kosárba rakom’ gombra.

Nézd meg, ahogy gyermeked bevilágítja a szobáját és a képzeletét az Éjjeli fény készítővel.

A márkáról

Az Avenir csapatát a A kis herceg ihlette, a könyv hatására rájöttek a kulcsra, amellyel a felnőttek közelebb kerülhetnek a gyerekekhez, és megvédhetik „egyedülálló” karaktereiket. A német márka jelmondata: Légy kreatív, légy egyedi. (Azt jelenti, hogy minden gyerek kiemelkedő és kreatív, egyben egyedi is). Az Avenir elutasítja, hogy korlátozza a gyerekek játékmódját, ehelyett olyan művészi játékot biztosít számukra, amely lehetővé teszi, hogy kipróbáljanak és felfedezzenek, valamint különböző gondolatmenetekben és módokon alkothatnak.

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 32 × 24 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

7+, 8+

Márka

Avenir

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció