Karckép készítő | Nimfák | Djeco

Fedezzétek fel a nimfák világát ezzel a különleges Djeco Nimfák karckép készlettel. Az elkészült remekművek csodásan fognak mutatni a gyerekszoba falán ( de még a nappali falán is) .

2,860Ft

Karckép technika - Nimfák - Nymphs
Karckép készítő | Nimfák | Djeco

2,860Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Nimfának lenni menő dolog, kár, hogy csak az antik Görögországban foglalkoztak velük aktívan. A nimfa szó maga egyébként a folyókkal, forrásokkal, hegyekkel vagy bármilyen természetes életformával együtt élő istennőkre vonatkozó általános kifejezés. Szó szerinti fordításban mennyasszonyt jelent. A Titánok háborújában kaptak hangsúlyos szerepet, amikor is Zeusz felkérte a jogfosztott Halhatatlanokat, hogy harcoljanak az ő oldalán, a titánok ellen. A nimfák fiatal, gyönyörű, szerető és támogató természetű nők alakját öltötték. Ők a Halhatatlanok hitvesei voltak, sőt halandó férfiakat is szeretőiknek és társuknak választhattak.

Ennyit az antik kalandokból, nézzük ezt a gyönyörű kivitelezésű Djeco karckép készletet, melyet Lisa Vanin tervezett. ( tudod mit tervezett még ő a Djeconál? Ezt: katt ide )

Ha kinyitod a tasakot 3 db Nimfa karcképet (22 x 29 cm), 1 db kétvégű fa tollat és 1 db színes magyarázó füzetet találsz benne. Az ajálott korosztály 7-12 éves kor, de mi felnőttek is el fogunk csábulni.

A mintákat lehet követni is az útmutató alapján, de el is lehet térni tőlük. Izgalmas technika, mely órákra képes lekötni a gyerekeket. Úgyhogy megyünk is karcképezni.

A Djeco karckép sorozatában megjelent Nimfák a különleges képek sorozatként falidísznek és ajándéknak is kiválóak.

Ha kész töltsd fel az instára és jelölj meg minket rajta: @miniart.hu vagy #miniarthu

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

 

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 31 × 23 × 1 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska nagy

Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

7+, 8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Technika

Karc

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Karckép készítő | Nimfák | Djeco” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció