E-textil műhely | Csillagfény karkötő | LED ékszer

Egy kreatív ékszer készítő készlet a Djecotól, amely ötvözi a varrást és a kísérletezést. Világítsd meg a karkötőd egy áramkör segítségével.

6,130Ft

djeco E-textil műhely - Csillagfény karkötő - Nova
E-textil műhely | Csillagfény karkötő | LED ékszer

6,130Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Djeco Factory termékcsaládja a *STEAM Learning kézműves projektek kiváló gyűjteménye, amely integrálja a tudományt a kézműves szórakozásba! A világító képektől a nyakláncokig és brossokig minden készlet különböző művészi képességeket tesz majd próbára, és minden műalkotásba elektromos áramkört építenek be, hogy életre keltsék!

Ezzel a képtábla-készlettel a művész jelöltek szuper egyedi, világító, szövet csillagos karkötőt hoznak létre az áram pozitív és negatív áramlásának manipulálásával; ami után egy kis kreatív kézimunka szükséges a remekmű tökéletesítéséhez.

Alkotókészlet , amely a varrást és a kísérletezést ötvözi.

Tanuld meg, hogyan hozhatsz létre kapcsolókat és komplett áramköröket az elektromosság bonyodalmainak megismerésével játékon és kísérletezésen keresztül – mindezt az akadémiai technikai kényszerek nyomása nélkül!

Miért szeretjük? Mert a Factory játékok elősegítik a

• Kreativitást és önkifejezést
• Feltárással és kísérletezéssel támogatott többrétegű tanulást tesznek lehetővé
• Problémamegoldás valós alkalmazásokon keresztül
• Mindfulness-alapú kognitív tanulást
• Találékonyság és innovatív gondolkodást
• Magabiztosságot és önbecsülést

Hímzett karkötő LED izzóval és fém hímzőszállal elkészítve.

Kiváló játék, amely finoman, szórakoztató, kreatív és interaktív módon mutatja be a fizikát általános és középiskolás gyerekeknek.

Ösztönzi az innovációt és a kutatáson alapuló tanulást, amely elősegíti a minket körülvevő világ megértésének természetesebb és összetartóbb megközelítését. Minden anyag biztosított; és egy útmutató füzet is jár hozzá, amely részletes, lépésről lépésre útmutatást nyújt az elejétől a végéig.

*A STEAM edukációs folyamat egy olyan tanulási megközelítés, amely a természettudományokat, a technológiát, a mérnöki tudományokat, a művészeteket és a matematikát használja hozzáférési pontként a tanulói kérdések, párbeszéd és kritikus gondolkodás irányításához.

Tartalma:  1x alsó és 2x felső textil része a medálnak, csat, cérna, tű, befűző, gyöngy, toll, láncok , gombos zseblámpa, 3x LED dióda, 1m vezeték , ragasztócsíkkal és gyűrűkkel ellátott lap, kép használati utasítás

Ajánlott kor: 8+

Karkötő méretei: 18 x 3,5 cm

További információk
Tömeg 0.6 kg
Méretek 17 × 22 × 3.5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció