Kollázs | Művészeti műhely | Toppon – Inspired by Andy Warhol | Djeco

Andy Warhol nagy szerepet játszott a popkultúra alakításában. Így nem csoda, hogy Djeco ezzel a kreatív kollázs készlettel tiszteleg előtte.

4,390Ft

Művészeti műhely - Toppon - Inspired by Andy Warhol - Totally Pop
Kollázs | Művészeti műhely | Toppon – Inspired by Andy Warhol | Djeco

4,390Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A francia Djeco cég mindig inspirál szeretetteljes ötleteivel. A cég kreatív részlege különösen jó szemmel néz a részletekre, és tudja, mit szeretnek a gyerekek. A Djeco azon márkák egyike, amelyeknek a termékeit mi a MiniArtnál mindig óriási örömmel fogadjuk.

Itt kreativitás és fantázia kell! Ezzel a nagyszerű Djeco készlettel pillanatok alatt gyönyörű, művészi ihletésű remekműveket készíthettek. Varázslatos hobbi kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Djeco “Inspired by” sorozatának különleges sablonjaival csodálatos kiállítások tervezhetők a festési technikák széleskörű ismerete nélkül.

A gyerekek most a híres pop art stílusban gyönyörű művészeti alkotásokat készíthetnek, amelyek a nagy mesterre emlékeztetnek. Varázslatos képek készíthetők a csodálatosan színes Djeco sablonból, amelyek különösen szépen fognak mutatni a falon keretezve.

A Toppon  című képsorozat egy kortárs illusztrátor Sarah Wals munkája, a nagy mester Andy Warfol hatására született.

A Djeco Művészi készlete matricákat tartalmaz, melyeket rétegesen felragasztanak a gyerekek, így 4 karaktert hoznak létre, különleges megjelenéssel.

Amellett, hogy a gyerekek megismerkedhetnek Andy Warhol zsenialitásával, ez a tevékenység fejleszti a finommotorikus mozgás pontosságát és a kreativitását… falra vele, ha kész van.

Ajánlott kor: 5-99

Tartalma: 

  • 8 db illusztrált kép (20 x 20 cm)
  • 8 ív papírmatrica
  • 1 db színes, lépésről lépésre magyarázó füzet

Tudtad?

1961-ben Andy Warhol előállt azzal a koncepcióval, amikor is tömegesen előállított kereskedelmi termékeket használjon fel művészetében. Pop Artnak nevezte stílusát. Kereskedelmi képeket használt, és újra és újra reprodukálta őket. Ennek egyik korai példája a Campbell’s Soup dobozokról szóló sorozat volt. Egy festményen kétszáz Campbell leveskonzervet ismételgetett újra és újra. Andy gyakran használt szitanyomást és litográfiát képeinek elkészítéséhez.

Campbell's Soup Cans Andy Warhol

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 22 × 23 × 0.2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

5+, 6+, 7+, 8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Technika

Akvarell

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kollázs | Művészeti műhely | Toppon – Inspired by Andy Warhol | Djeco” értékelése elsőként

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció