Művészeti műhely | Mélytengeri csodák | Abysses | Djeco

Merülj el a tenger mélyének titokzatos világában a “Művészeti Műhely 3D Festés – Mélytengeri Csodák” készlettel! Alkoss varázslatos 3D tengeri világot a gyöngyházfényű, csillogó és matt festékekkel!

8,760Ft

Művészeti műhely | Mélytengeri csodák | Abysses | Djeco

8,760Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Bontsd ki kreatív szárnyaidat ezzel a lenyűgöző művészeti műhellyel a Djecotól.

Legyél te a mélytengeri világ festőművésze a “Művészeti Műhely 3D Festés – Mélytengeri Csodák” készlettel!

Mi a Mélytengeri csodák varázsa?

  • Egyedülálló 3D festés: A gyöngyházfényű, csillogó és matt festékek segítségével a gyerekek kiemelkedő pontokat, vonalakat és textúrákat hozhatnak létre, igazi 3D hatást keltve.
  • Kreatív önkifejezés: A gyerekek szabadon alkothatnak, és tengeri lényeket, korallzátonyokat és víz alatti tájakat ábrázolhatnak a festményeiken.
  • Fejlesztő játék: A festés segíti a finommotoros mozgás, a kézügyesség és a kreativitás fejlődését.
  • Szórakoztató családi program: Alkossatok együtt a gyerekekkel, és élvezzétek a közös alkotás örömét!

A. képzelet beindul, ahogy az ecsetet fogva emelt vonalakat és pontokat hoz létre a gyermek a texturált és csillogó remekmű érdekében. Az egyedi textúrájú festék segítségével a gyerekek könnyedén hozhatnak létre 3D hatásokat

Ez a készlet könnyen megfogható miniatűr flakonokat tartalmaz applikátorhegyekkel, amelyek lehetővé teszik a precíz és kontrolált festést. A gyerekek különféle ecsetvonásokkal és effektusokkal kísérletezhetnek, a gyöngyházfénytől a csillogóig vagy mattig, és nagyobb felületekre is eloszlathatják a festéket.

Az eredmény egy pompás műalkotás, amely méltó helyet fog elfoglalni a falon, vagy tökéletes ajándék lesz anyák napjára anyunak, nagyinak.

Miután a kis művészek elkészültek remekművükkel, a készlethez tartozik egy kényelmes tárolódoboz, rugalmas rögzítéssel, amibe mindent rendben vissza lehet tenni, és egy helyen tudjátok tartani. Ez a tevékenység tökéletes a kreativitás ösztönzésére, a finom motoros készségek fejlesztésére és több órányi művészi szórakozásra!

Ezt a kreatív készletet úgy tervezték, hogy lépésről lépésre bevezesse a gyermekeket a 3d festés technikájába.

Tökéletes ajándék:

A Mélytengeri csodák – Abysses 3D festő készlet ideális ajándék 7 évesnél idősebb gyerekeknek, akik szeretik a kreatív játékokat és a kézműveskedést.

Ne maradj le a varázslatról!

Kattints a “Kosárba teszem” gombra és rendeld meg még ma a DJECO Mélytengeri csodák – Abysses készletet! Gyermeked imádni fogja a festést és a csodálatos tengeri világok megalkotását.

Tartalma: 

  • 4 db illusztrált alaptábla (21 x 28 cm)
  • 8 db gyöngytoll (gyöngyfesték)
  • 1 db ecset
  • részletes útmutató

FSC tanúsítvánnyal rendelkező termék.

További kreatív játékok a MiniArt weboldalon:

A MiniArt weboldalon rengeteg más kreatív játékot és fejlesztő eszközt találsz, amelyekkel gyermeked szabadon alkothat, tanulhat és szórakozhat. Tekintsd meg kínálatunkat, és fedezd fel a tökéletes játékokat a gyermeked számára!

Nézd meg a MiniArt Djeco kínálatát ide kattintva.

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Olvasnivaló:

A MINIART 5 kedvenc DJECO illusztrátora

További információk
Tömeg 0.7 kg
Méretek 29 × 23 × 4 cm
Csomagoló tasakok

Nagy papírtáska

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

7+, 8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció