A MINIART 5 kedvenc DJECO illusztrátora

djeco illusztrátor

Számunkra a Djeco különleges kreatív készletei kortól függetlenül mindig varázslatosan hatnak; ezért arra gondoltunk, hogy veletek is megismertetjük azokat a grafikusokat, illusztrátorokat, akik ezeket a csoda játékokat tervezik. 

MARKER

A nappal kreatív és éjjel egész biztosan csodás álmokat látó illusztrátorokat kifejezetten a Djeco bízta meg azzal, hogy készítsenek értelmes, és nem utolsósorban szemet gyönyörködtető  kézműves, kreatív készleteket gyerekeknek, lehetővé téve számukra, hogy kipróbálhassák a különféle művészeti technikákat; és olyan tudásra tehessenek szert, amivel később ezeket a tecnikát önállóan is fogják tudni alkalmazni, és gyönyörű művészi alkotásokat tudnak majd létrehozni.

PENCIL

Gyere, ismerd meg minden idők legkedveltebb kreatív készletei mögött álló maestrokatl!

AURELIA FRONTY

Aurelia Fronty illusztráció

Festő, illusztrátor és textilművész, a párizsi születésű Aurelia Fronty illusztrációi mindig bővelkednek játékos karakterekben, mintákban, textúrákban és egyedi színpalettákban; és talán ez teszi őt azonnal felismerhetővé és megkülönböztethetővé a többi grafikustól.

Fronty illusztrációi erős játékossággal, és elbűvölő népművészeti elemekkel rendelkeznek.

Kedvenc Aurelia Fronty kreatív készletünk lehetővé teszik a gyerekek (vagy akár a felnőttek) számára, hogy kipróbálják a quilling, a papírtekercselés művészetét. Készítsetek két varázslatos, virágos és szívvel teli hercegnő képet ezzel a Djeco innovatív papír kézműves készlettel.

Djeco Művészeti műhely - Tavasztündér - Petticoat scrolls miniart

ELODIE NOUHEN

elodie nouhen djeco grafika

Elodie Nouhen kreatív játékaiban újragondolt mindennapi dolgok és tárgyak kavalkádját találod, egy álomszerű kivitelezésben.

Elodie Nouhen művei lágy, utópisztikus alkotói stílusával örök tavaszi érzést keltenek. Bár témái változatosak, minden illusztrációban van egy közös vonás: az,  hogy a hétköznapi csodák inspirálják őket.

A Djeco termékek széles választékában kapható az ő általa tervezett játékok: a Miniarton találtok füzetet, akvarell készletet és álomfogót is.

A mi kedvencünk az akvarell ceruza műhelye; amelyben fontos akvarell technikákat oszt meg a készlet tulajdonosaival, olyanokat, amelyeket ténylegesen tudunk majd használni a későbbi munkákban, beleértve a színek keverését, rétegezését és textúrázását; valamint a telítettség manipulálását a fényestől a sötétig és a száraz és a nedves közötti gradiensekig. 

 

PEGGY NILLE

peggy nille grafika

Peggy Nille stílusára a színek tobzódása jellemző: azonnal felismerhető az ékszerszerű színhasználatáról és finom grafikáiról. Játszik a színekkel, az eredmény pedig lenyűgöző.

Peggy bejárta a világot, az utazásból szerzett inspirációi köszönnek vissza munkáiban.Sokféle Djeco készleten találhatóak meg az illusztrációi, a mi kedvencünk az olajpasztell készlet, amivel dzsungel jeleneteket tudnak a gyerekek megeleveníteni.

Karckép technika

Karckép technika | Állat-élet | Djeco

2,340Ft
Elfogyott
6,130Ft

MARTYNA ZOLTASZEK

MARTYNA ZOLTASZEK

Egy illusztrátor, akinek munkáját a természet bonyolultsága ihlette. A lengyel születésű festőművész a világ számos országában állít ki képeket, és Djecon kívül más világmárkákkal ( Nina Ricci pl) is együttműködik.

Számos munkájában szerepelnek állatok, egzotikus tájak, mint például a nálunk is kapható Buja természet karcképeken, és a Tropico csillámkép készítő játékon. Formai szinten a színek érzelmességére koncentrál, és a durva nyers textúrákat finoman rétegzett mázakkal állítja szembe.

A festményei gyakran utalnak a természetben előforduló bonyolult mintákra és művészeti formákra.

SKETCHBOOK