A MINIART 5 kedvenc DJECO illusztrátora

djeco illusztrátor

Számunkra a Djeco különleges kreatív készletei kortól függetlenül mindig varázslatosan hatnak; ezért arra gondoltunk, hogy veletek is megismertetjük azokat a grafikusokat, illusztrátorokat, akik ezeket a csoda játékokat tervezik. 

MARKER

A nappal kreatív és éjjel egész biztosan csodás álmokat látó illusztrátorokat kifejezetten a Djeco bízta meg azzal, hogy készítsenek értelmes, és nem utolsósorban szemet gyönyörködtető  kézműves, kreatív készleteket gyerekeknek, lehetővé téve számukra, hogy kipróbálhassák a különféle művészeti technikákat; és olyan tudásra tehessenek szert, amivel később ezeket a tecnikát önállóan is fogják tudni alkalmazni, és gyönyörű művészi alkotásokat tudnak majd létrehozni.

PENCIL

Gyere, ismerd meg minden idők legkedveltebb kreatív készletei mögött álló maestrokatl!

AURELIA FRONTY

Aurelia Fronty illusztráció

Festő, illusztrátor és textilművész, a párizsi születésű Aurelia Fronty illusztrációi mindig bővelkednek játékos karakterekben, mintákban, textúrákban és egyedi színpalettákban; és talán ez teszi őt azonnal felismerhetővé és megkülönböztethetővé a többi grafikustól.

Fronty illusztrációi erős játékossággal, és elbűvölő népművészeti elemekkel rendelkeznek.

Kedvenc Aurelia Fronty kreatív készletünk lehetővé teszik a gyerekek (vagy akár a felnőttek) számára, hogy Marc Chagall stílusában alkothassanak. Készítsetek 8, varázslatos, álom világot idéző képet ezzel a Djeco innovatív kézműves készlettel.

Muriel Kerba

muriel kerba

Muriel Kerba művészetével egyedülálló módon képes magával ragadó történeteket szőni. 

A részletek iránti érzékeny látásmódjával és gazdag, fantáziadús palettájával Kerba illusztrációi egyszerre szuggesztívek és mélyen kifejezőek. Munkái gyakran a gyermekkor, a természet és a fantázia témáit járják körül,  a történeteket finoman és a csodálkozás érzésével kelti életre. Kerba illusztrációi nemcsak elvarázsolják a nézőket, hanem arra is ösztönzik őket, hogy fedezzék fel a művészetébe ágyazott történetmesélés és érzelmek mélyebb rétegeit.

Homokkép, Glitter és Flitter

Gyöngyfestmények | Csodaország | Djeco

7,560Ft

Papír és origami játékok

Origami | Papírcsónak | Djeco

4,190Ft

ELODIE NOUHEN

elodie nouhen djeco grafika

Elodie Nouhen kreatív játékaiban újragondolt mindennapi dolgok és tárgyak kavalkádját találod, egy álomszerű kivitelezésben.

Elodie Nouhen művei lágy, utópisztikus alkotói stílusával örök tavaszi érzést keltenek. Bár témái változatosak, minden illusztrációban van egy közös vonás: az,  hogy a hétköznapi csodák inspirálják őket.

A Djeco termékek széles választékában kapható az ő általa tervezett játékok: a Miniarton találtok füzetet, akvarell készletet és álomfogót is.

A mi kedvencünk az álomfogó készlet, amely nagyszerű ajándékötlet  7 éves és annál idősebb gyermek számára, aki módot keres a rossz álmaival való megküzdéshez, vagy éppen szeretné a szobáját feldobni egy csodás, saját készítésű álomfogóval.

Lucille Michieli

Lucille Michieli

Lucille Michieli jellegzetes illusztrációs stílusáról ismert, amely gyakran szokatlan karaktereket, lágy, visszafogott színpalettát és egy csipetnyi vintage hangulatot tartalmaz. Játszik a színekkel, az eredmény pedig lenyűgöző.

Munkái megragadják a képzeletet, nosztalgikus és varázslatos érzést keltenek, amelyek a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt vonzóak. Illusztrációi gyakran ábrázolnak nyugodt és álomszerű jeleneteket, a természetet és a fantáziát oly módon ötvözve, hogy a nézőket egy egyedi, művészi világba invitálja. Ha olyan illusztrátort keresel, akinek munkái egy modern mesét testesítenek meg, Lucille Michieli alkotásai biztosan inspirálnak és elragadtatnak.

Sokféle Djeco (és Moulin Roty)  készleten találhatóak meg az illusztrációi, nem is nagyon tudok választani közülük, talán a táska készítő szett? vagy az akvarellműhely?

MARTYNA ZOLTASZEK

MARTYNA ZOLTASZEK

Egy illusztrátor, akinek munkáját a természet bonyolultsága ihlette. A lengyel születésű festőművész a világ számos országában állít ki képeket, és Djecon kívül más világmárkákkal ( Nina Ricci pl) is együttműködik.

Számos munkájában szerepelnek állatok, egzotikus tájak, mint például a nálunk is kapható Buja természet karcképeken, és a Tropico csillámkép készítő játékon. Formai szinten a színek érzelmességére koncentrál, és a durva nyers textúrákat finoman rétegzett mázakkal állítja szembe.

A festményei gyakran utalnak a természetben előforduló bonyolult mintákra és művészeti formákra.

SKETCHBOOK