Művészeti műhely | Viccesen Furi | 3D színező technika | Djeco

Merüljetek el a vicces, furcsa karakterekkel teli fantáziavilágban, és készítsetek négy gyönyörű jelenetet ezzel a Djeco 3D színező készlettel!

9,560Ft

djeco Művészeti műhely - Viccesen Furi - Funny Freaks 3D
Művészeti műhely | Viccesen Furi | 3D színező technika | Djeco

9,560Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Bontsd ki kreatív szárnyaidat ezzel a lenyűgöző művészeti műhellyel a Djecotól. Készülj fel egy varázslatos művészi utazásra, amely ötvözi a képzeletet, a kreativitást és a 3d technikát.

Nem, ezzel a szemüveggel nem fogsz látni a sötétben🙂

A készlet élénk filctollak széles választékát tartalmazza, amelyek mindegyike szivárványos színekben pompázik. Ezek a speciálisan kialakított tollakkal könnyedén életre kelthetők a szörny mintázatok (is). A sima és precíz hegyek biztosítják, hogy minden vonás remekmű legyen, míg az ergonomikus kialakítás kényelmet és irányítást biztosít a kiskezek tulajdonosai számára.

De ami igazán megkülönbözteti a Viccesen Furi 3D színező készletet a többi színezőtől, az a zseniális háromdimenziós eleme. A készletben egy 3D-s szemüveg található, amely varázslatosan extravagánssá varázsolja az alkotást. Amint a gyermek kész a színezéssel, felveheti a szemüveget, és láss csodát: az alkotásaik látszólag leugranak az oldalról, teljesen új dimenziót adva művészi élményüknek.

Az eredmény egy pompás műalkotás, amely méltó helyet fog elfoglalni a falon, vagy tökéletes ajándék lesz anyák napjára anyunak, nagyinak.

Miközben a gyerekek belemerülnek a kreatív folyamatba, olyan alapvető készségeket fejlesztenek ki, mint a szem-kéz koordináció, a finom motoros készségek és a színfelismerés, és mindeközben remekül érzik majd magukat.

A legnagyobb gondossággal és biztonsággal készült, ez a Djeco készlet megfelel a legmagasabb minőségi szabványoknak, gondtalan élményt biztosítva a szülőknek és gyerekeknek egyaránt. A filctollak nem mérgező, víz bázisú tintája könnyen mosható, így a véletlenszerű balesetek tisztítása gyerekjáték.

Készüljetek fel, hogy szemtanúja lesztek gyermeketek arcán a csodának és örömnek, miközben büszkén mutatják majd be lenyűgöző 3D-s alkotásaikat.

Ajánlott korosztály: 6+

Miért szeretjük?

 • Kreatív és vizuális gondolkodás
 • Tervezés
 • Finommotorikus készségek

Tartalma:

  • 4 db illusztrált kép
  • 7 db színes filctoll
  • 1 db 3D szemüveg
  • 1 db használati útmutató

A kép méretei: 15 x 21 cm

Tervezte: Nicolas Barrome

Nézd ezt is ő tervezte, katt a képre.

Kollázs | Művészeti műhely | Tavaszi zöldségek – Inspired by Giuseppe Arcimboldo | Djeco

Nézd meg a MiniArt Djeco kínálatát ide kattintva.

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.7 kg
Méretek 23 × 16 × 4 cm
Csomagoló tasakok

Nagy papírtáska

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

6+, 7+, 8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Akció!
Original price was: 5,990Ft.Current price is: 4,990Ft.
Akció!
Original price was: 3,190Ft.Current price is: 2,590Ft.
Akció!
Original price was: 3,190Ft.Current price is: 2,590Ft.

Izgalmas blog szekció