Művészeti műhely | Fantázia kerekerdő | 3D színező technika | Djeco

Különleges színező készlet a Djeco-tól. A gyönyörűen illusztrált fekete-fehér képek arra várnak, hogy kiszínezd őket. A 3D szemüveg segítségével pedig életre kelnek az alkotásaid.

9,690Ft

Művészeti műhely - fantázia kerekerdő 3D
Művészeti műhely | Fantázia kerekerdő | 3D színező technika | Djeco

9,690Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Bontsd ki kreatív szárnyaidat ezzel a lenyűgöző művészeti műhellyel a Djecotól. Készülj fel egy varázslatos művészi utazásra, amely ötvözi a képzeletet, a kreativitást és a 3d technikát.

Nem, ezzel a szemüveggel nem fogsz látni a sötétben🙂

A Fantázia kerekerdő egy mesebeli világba kalauzol el, amely tele van különleges lényekkel, állatokkal. Ez a fantasztikus élményszínező biztosan felejthetetlen szórakozást ígér, hiszen, ha kiszínezted a 4 db fekete-fehéren illusztrált sablont, és belenézel a mellékelt 3D szemüvegbe, a képeid életre kelnek.

A készlet élénk filctollak széles választékát tartalmazza, amelyek mindegyike szivárványos színekben pompázik. Ezek a speciálisan kialakított tollakkal könnyedén életre kelthetők a szörny mintázatok (is). A sima és precíz hegyek biztosítják, hogy minden vonás remekmű legyen, míg az ergonomikus kialakítás kényelmet és irányítást biztosít a kiskezek tulajdonosai számára.

De ami igazán megkülönbözteti a Viccesen Furi 3D színező készletet a többi színezőtől, az a zseniális háromdimenziós eleme. A készletben egy 3D-s szemüveg található, amely varázslatosan extravagánssá varázsolja az alkotást. Amint a gyermek kész a színezéssel, felveheti a szemüveget, és láss csodát: az alkotásaik látszólag leugranak az oldalról, teljesen új dimenziót adva művészi élményüknek.

Tartalma:

  • 4 db illusztrált kép
  • 7 db színes filctoll
  • 1 db 3D szemüveg
  • 1 db használati útmutató

Tervezte: Melissa Castrillon

Kedvcsinálás képpen mutatjuk a videót:

A legnagyobb gondossággal és biztonsággal készült, ez a Djeco készlet megfelel a legmagasabb minőségi szabványoknak, gondtalan élményt biztosítva a szülőknek és gyerekeknek egyaránt. A filctollak nem mérgező, víz bázisú tintája könnyen mosható, így a véletlenszerű balesetek tisztítása gyerekjáték.

Készüljetek fel, hogy szemtanúja lesztek gyermeketek arcán a csodának és örömnek, miközben büszkén mutatják majd be lenyűgöző 3D-s alkotásaikat.

Ajánlott korosztály: 6+

 

Miért szeretjük?

  • Kreatív és vizuális gondolkodás
  • Tervezés
  • Finommotorikus készségek

Nézd meg a MiniArt Djeco kínálatát ide kattintva.

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Méretek 23 × 16 × 4 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska kicsi, Djeco papírtáska nagy, Kicsi ajándék tasak, Nagy papírtáska

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

7+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció