Rajzsablonok | Járművek és társaik | Djeco

A Djeco kreatív rajzsablon készletével a gyerekeknek lehetőségük lesz kipróbálni magukat a rajzolásban. A készlet tartalma 5 rajzsablon.

2,590Ft

djeco Rajzsablonok - Járművek és társaik - Transports & co
Rajzsablonok | Járművek és társaik | Djeco

2,590Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ezek a sablonok fantasztikus eszközök, amely ötvözi a kreativitást, a tanulást és a nevetést, így a feltörekvő művészek és a jövőbeli közlekedési szakemberek nélkülözhetetlen kellékei.

5 rajzolást elősegítő sablont találsz a Djeco csomagjában: mindegyiken egy-egy járművet: markoló, hajó, repülő, helikopter, versenyautó. 

A sablonokkal nem a teljes rajz készíthető el, csak a körvonalak: a befejezés már a kis művészre vár. 

Az utakon, levegőben, és vízben haladó járműveket ábrázoló sablonokkal élmény lesz az alkotás, és alig várja majd a gyermeked, hogy megmutassa kreativitását.

Az utazás, járművek témájú sablonok lenyűgöző gyűjteményével a lehetőségek végtelenek. Az autóktól a vonatokon át a repülőkig és persze a hajókig minden sablon különböző közlekedési módokat mutat be, lehetővé téve gyermeked számára, hogy élénk és dinamikus jeleneteket készítsen, tele akciókkal és kalandokkal. Nézd csak meg, ahogy kreativitása szárnyra kap, és művészi képességei új magasságokba emelkednek!

Ráadásul a használat során fejlődik kézügyessége, rajz- és íráskészsége is . A sablonokkal akár képeslapokat lehet megalkotni, vagy történeteket lehet rajzolni, határt csak a képzelet szab majd.

A tartós és gyermekbarát anyagokból készült stencilek, sablonok úgy készültek, hogy kiállják az idő próbáját. A robusztus kialakítás biztosítja, hogy újra és újra használhatók legyenek, lehetővé téve gyermeked számára, hogy végtelen remekműveket alkosson, és évekig folytathassa művészi felfedezését. Akár ceruzát, zsírkrétát vagy filctollat használnak, a Transport & Co Stencils sokoldalú és alkalmazkodó platformot kínál kreatív törekvéseikhez.

A 20 cm-es sablonok kiválóan alkalmasak otthoni mesekönyvek készítésére, kártyakészítésre és általános színezésre is. 4-8 éves gyermekek számára ajánljuk.

Tartalom:

  • 5 db  rajzsablon

A márka

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 21.5 × 23 × 0.5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció